در پروژه برد ریموت کنترل کدلرن ترتیبی داده ایم که کاربر بتواند تمامی ریموتهای کدلرنینگ را داخل حافظه ی برد کنترل با ریموت کدلرن طراحی شده ذخیره کند و تعداد کاربران سیستم را افزایش داد. همچنین کاربر میتواند ریموتهای ذخیره شده داخل حافظه را به صورت تکی و یا دسته جمعی حذف کند و دسترسی کاربران را از بین ببرد. نکته ای مهم در طراحی برد این است که برای ذخیره ی ریموتها از حافظه های اکسترنال که در مقابل قطع و وصل برق و نوسانات برق پایداری و ضریب اطمینان بیشتری در حفظ اطلاعات دارند، استفاده شده است و کاربر میتواند بیشتر از 1000 ریموت را داخل حافظه ی سیستم ذخیره کند.
در برنامه نویسی برد ریموت کدلرن این پروژه حالتهای زیادی را پیاده سازی کرده ایم. روی برد کنترل با ریموت کدلرن ، یک دیپ سوئیچ تعبیه شده که توسط آن کاربر میتواند حالت کاری خروجیها را به صورت مستقل روی دائمی و یا لحظه ای انتخاب کند. مدار طوری طراحی شده که میتواند ریموتهای تکراری و از قبل ذخیره شده را شناسایی کند و در نتیجه ریموتهای تکراری در حافظه ذخیره نخواهند شد که این کار چند مزیت بزرگ از جمله پر نشدن بیهوده حافظه و عدم افت سرعت دستگاه حین فرآیند اجرای دستورات را دارد.
سایر توضیحات
برنامه نویسی برد ریموت کدلرن
در کدنویسی ریموت کدلرن موارد و نکات زیادی جهت عملکرد بهینه ی برد و افزایش امنیت آن پیاده سازی شده اند که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم.
- امنیت پروژه ریموت کنترل کد لرنینگ :
در این برد از ریموتهای کدلرن که نسبت به ریموتهای کدفیکس امنیت بسیار بیشتری دارند استفاده شده است.
- مدهای کاری سیستم ریموت کدلرن :
روی برد کنترل با ریموت کدلرن یک کلید تعبیه شده که کاربر توسط آن میتواند مدار را به یکی از سه مد 1-تعریف ریموت کدلرن جدید ، 2-حذف تکی ریموتهای ذخیره شده و 3-حذف دسته جمعی ریموتهای ذخیره شده ببرد. کاربر به سادگی میتواند ریموتهای کدلرن را به سیستم اضافه کند یا از سیستم حذف کند.
- امنیت در تعریف ریموت جدید :
فرآیند تعریف ریموت جدید به صورت تایید دو مرحله ای می باشد تا دیتای ریموت با اطمینان و صحت کامل داخل سیستم برد کنترل با ریموت کدلرن ذخیره شود.
- امنیت در نگهداری اطلاعات :
جهت ذخیره سازی ریموتها از حافظه های اکسترنال استفاده شده که نسبت به حافظه های داخلی، در برابر نوسانات برق و قطع و وصل شدن برق، امنیت بسیار بیشتری دارند و باعث می شود پایداری و ضریب اطمینان برد در حفظ و نگهداری اطلاعات افزایش یابد و دیتا با امنیت بیشتری ذخیره بماند.
- حالت کاری خروجیهای برد درب بازکن برقی ریموتی :
کاربر میتواند توسط دیپ سوئیچ تعبیه شده روی برد، حالت کاری هر یک از خروجیها را به صورت مستقل تعیین کند. خروجیها میتوانند به صورت لحظه ای یا به صورت دائمی کار کنند. در حالت لحظه ای، با فشردن هر کلید از ریموت، خروجی متناظر برای چند لحظه فعال و سپس به صورت اتوماتیک غیرفعال می شود. در حالت دائمی، با زدن کلید، خروجی فعال و با زدن مجدد کلید، خروجی غیرفعال می شود.
مدار برد کنترل با ریموت کدلرن را به گونه ای طراحی کردیم که قابلیت تشخیص ریموتهای از قبل ذخیره شده در سیستم را دارد. دارا بودن این ویژگی چند مزیت بزرگ از جمله پر نشدن بیهوده حافظه و عدم افت سرعت دستگاه حین فرآیند اجرای دستورات را دارد.
مدار دارای 4 خروجی مستقل و ایزوله شده است. یعنی اعمال ولتاژ AC به بخش خروجیهای مدار باعث ایجاد نویز و اختلال در عملکرد مدارات دیجیتالی نمی شود.
برای برد کنترل با ریموت کدلرن یک جعبه ی محافظ طراحی شده که این جعبه علاوه بر محافظت از برد و مدارات آن، قابلیت نصب روی دیوار را نیز دارد.
محتوای پروژه
برد ریموت کنترل کدلرن به صورت پروژه ارائه می شود و نه برد آماده و پروژه شامل موارد زیر است :
- سورس کد کامل
- شماتیک به صورت pdf و فایل آلتیوم
- فایل PCB در آلتیوم
- لیست قطعات
- فایل باکس یا جعبه مدار برای برش لیزری
- فیلم آموزش کار با دستگاه