دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه‌ای با دقت 10 میکرون

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه‌ای به صورت 0 تا 100 می باشد و شما با گذراندن دوره می توانید پرینتر خود را به صورت کامل بسازید .


دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه‌ای با دقت 10 میکرون
🔴 تعداد جلسات 85 جلسه
🟠 زمان ویدیو 45 ساعت
🟡 حجم دانلود 15 گیگابایت
🟢 تعداد دیدگاه 204 دیدگاه
🔵 امتیاز ویدیو 4.7 ستاره
🟣 بازدید دوره 38,849 نفر

توضیحات تکمیلی دوره

45 ساعت آموزش با کیفیت و با جزئیات کامل پرینتر سه بعدی  

با دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی، پرینتر حرفه ای و دقیق خود را با کمترین هزینه بسازید. اگر در زمینه الکترونیک و رباتیک فعالیت دارید داشتن پرینتر سه بعدی FDM بسیار ضروری خواهد بود چون با استفاده از پرینتر سه بعدی می توانیم ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنیم و پروه های رباتیک بسیار پیشرفته و خلاقانه ای را طراحی کنیم.

برای داشتن یک پرینتر سه بعدی خوب دو راه پیش روی ماست، اولی خرید پرینتر سه بعدی و دومی ساخت آن است. خرید پرینتر سه بعدی را توصیه نمی شود چون با هزینه بسیار بسیار پایین تر می توان یک پرینتر عالی و بسیار با کیفیت درست کرد. ویدیوی زیر را مشاهده کنید تا متوجه کیفیت عالی پرینت شوید.

به‌روزرسانی و آپدیت‌های منظم دوره پرینتر سه‌بعدی: 

این دوره آموزشی هرگز پایان نمی‌یابد و همواره با محتوای جدید و به‌روز رسانی می‌شود. تمامی آموزش‌های جدید به‌صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌گیرد، تا شما همواره به دانش و مهارت‌های پیشرفته دسترسی داشته باشید. این دوره زنده است و با شما رشد می‌کند!

بروز رسانی شماره 4 (1403/10/28) : آموزش کامل راه اندازی برد کنترل MKS TinyBee به فصل 10 اضافه شد

بروزرسانی شماره 3 (1403/09/25) : ایجاد فصل نهم و اضافه کردن آموزش پرینتر سه بعدی 310×310 به آن

بروزرسانی شماره 2 (1403/08/19) : آموزش سنسور اتمام فیلامنت به فصل ششم اضافه شد

بروزرسانی شماره 1 (1403/08/12) : اضافه کردن آموزش سنسور تراز اتوماتیک BLTouch به فصل ششم

بررسی کیفت پرینتر سه بعدی ساخته شده: 


بعداز چندین سال استفاده از پرینتر سه بعدی تصمیم گرفتیم با دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی FDM تجربیات خود را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم و با ساخت 0 تا 100 پرینتر سه بعدی حرفه ای شما را با دنیای شیرین پرینترهای سه بعدی آشنا کنیم. برای تولید این دوره بسیار هزینه شده و انواع قطعات و پلتفرم های موجود تست شده تا یک نمونه عالی و بدون نقص ارائه گردد.

پرینتر سه بعدی با اندازه مورد نیاز خود بسازید 

با آموزش‌های جامع سرزمین الکترونیک، شما می‌توانید پرینتر سه بعدی خود را با هر ابعادی که مدنظر دارید بسازید. این دو نمونه با ابعاد 310×310 و 220×220 میلی‌متر، نشان‌دهنده تنوعی است که در طراحی و ساخت پرینترهای سه بعدی وجود دارد. انتخاب اندازه مناسب، به نیازها و پروژه‌های شما بستگی دارد.

تراز خودکار صفحه داغ با استفاده از سنسورهای Bed Leveling

سنسور تراز اتوماتیک BLTouch با قابلیت تراز خودکار (Auto Leveling)، ابزاری پیشرفته برای بهبود دقت و کیفیت چاپ در پرینترهای سه‌بعدی است. این سنسور به‌صورت خودکار سطح چاپ را تنظیم می‌کند و از خطاهای مربوط به ارتفاع جلوگیری می‌نماید، که نتیجه آن چاپ‌های دقیق‌تر و بی‌نقص‌تر است. اگر به دنبال تجربه‌ای حرفه‌ای‌تر و ارتقاء سطح چاپ‌های سه‌بعدی خود هستید، BLTouch یک انتخاب ایده‌آل خواهد بود.

پرینتر طراحی شده بر اساس سیستم اکسترودر دایرکت (Direct):

در سیستم Direct اکسترودر و بخش هات اند پرینتر به صورت یک پکیج کامل روی محور X سوار می شود، در این روش فیلامنت مستقیما به داخل نازل کشیده می شود و همین مورد باعث می شود فیلامنت کمتر گیر کند، بتوانیم از استپ موتور ضعیف استفاده کنیم و با فیلامنت های متنوع پرینت بگیریم ولی از انجایی که وزن پکیج زیاد می شود باعث ایجاد لرزش و افت کیفت می شود و نمی توانیم با سرعت و شتاب بالا پرینت انجام دهیم .

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی

پرینتر طراحی شده بر اساس سیستم اکسترودر باودن (Bowden):

در سیستم Bowden اکسترودر به صورت ثابت روی پرینتر نصب  شده و بخش هات اند به صورت جدا روی محور X قرار میگیرد و ارتباط بین اکسترودر و بخش هات اند از طریق لوله نسوز تفلون صورت میگیرد . در این روش چون ورزن بخش هات اند سبک است و لرزش کمتری ایجاد می شود ، کیفیت چاپ خیلی بیشتر می شود و با سرعت و شتاب بیشتری می توانیم پرینت بگیریم ولی در عوض نمی توانیم با فیلامنت های انعطاف پذیری کار کنیم و برای اکسترودر باید از موتور قوی تری استفاده کنیم.

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی

 

آینده شغلی و مزایای پرینتر سه بعدی

پرینترهای سه بعدی به شکل امروزی چندین سال است که رواج پیدا کردن و روز به روز محبوب تر و پر استفاده تر می شود. توسط پرینتر سه بعد می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و با ارائه خدمات چاپ سه بعدی کسب درآمد کنید. همچنین می توانید به تولید کننده پرینتر سه بعدی تبدیل شوید و با ساخت و فروش پرینتر های سه بعدی به درآمد برسید. این مواردی که اشاره شد کسب درامد به صورت مستقیم با پرینتر های سه بعدی بود . از قطعات تولید شده با پرینتر سه بعدی می توان در تولید محصولات تجاری و تحقیقاتی استفاده نمود که در این حالت پرینتر سه بعدی به صورت غیر مستقیمم به شما سود می رساند. بسته به خلاقیت و توانایی شما به شیوه های مختلفی می توان از پرینتر سه بعدی کسب درآمد کرد.

تعدادی از کاربردهای پرینتر سه بعدی  

تبدیل ایده ها به واقعیت : با استفاده از پرینتر سه بعدی می توان ایده های خود را به واقعیت تبدیل کرد. هر ایده و طرحی که در ذهن شما هست به راحتی با استفاده از پرینتر سه بعدی به واقعیت تبدیل می شود. حالا ایده شما ممکن است ساخت یک اسباب بازی ، ساخت ربات و تجهیزات الکترونیک و یا تعمیر وسایل منزل باشد. هزینه ساخت قطعات با پرینتر سه بعدی بسیار پایین و کار کردن با آن بسیار جذاب می باشد.

تولید انبوه یک محصول تجاری : محصولات تجاری معمولا به صورت انبوه تولید می شوند و این انبوه سازی هزینه بسیار بالایی دارد. در صورتی که محصول نهایی شما ایرادی داشته باشد باعث ضرر سنگین مالی می شود. در اینجا پرینتر سه بعدی به کمک ما میاد و جلوی ضرر و زیاد رو میگیره، ابتدا با استفاده از پرینتر سه بعدی چند نمونه اولیه از محصول را تولید و مورد بررسی قرار می دهیم . در صورتی که محصولات بدون عیب و نقص بودند با خیال راحت می توان محصول را به تولید انبوه رساند.

تولید قطعه برای یک محصول تجاری : در صورتی که یک محصول تجاری گران قیمت را در تعداد پایین تولید می کنید به راحتی می توان بعضی از بخش ها را با استفاده از پرینتر سه بعدی به صورت مستقیم پرینت کرده و در ساخت محصول استفاده کرد. البته لازم است از فیلامنت مناسب استفاده کرده و محدودیت های ماده استفاده شده را در نظر گرفت. فیلامنت ها  جنس های مختلفی دارند که هر کدام از آن ها برای شرایط خاصی مناسب است که در داخل دوره به آن پرداخته شده است.

انجام فعالیت علمی و تحقیقاتی : در بسیاری از دانشگاه ها و آزمایشگاه ها از پرینتر سه بعدی برای کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی استفاده می شود. مثلا از پرینتر سه بعدی در زمینه پزشکی برای ساخت مدل‌های آناتومیک ، اعضای مصنوعی ، سمعک و … استفاده می شود .

تعدادی کاربردهای پرینتر سه بعدی در زمینه الکترونیک و رباتیک

  • ساخت کیس برای بردهای توسعه مانند آردوینو ، رزبپری پای و …
  • ساخت کیس برای مدار های الکترونیکی
  • ساخت شاسی برای ربات های جنگجو ، آتش نشان و مسیریاب و …
  • ساخت فریم برای انواع ربات های پرنده، کوادکوپتر و کوادروتور
  • ساخت انواع پایه موتور و تجهیزات نگهداری قطعات رباتیک
  • ساخت نمونه های اولیه از کیس های مدار
  • ساخت انواع جاباتری و نگهدارنده قطعات الکترونیک
  • ساخت قطعات پرینتر سه بعدی و ….

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی FDM چه مزایایی دارد؟

1 – ساخت پرینتر سه بعدی در زمان کوتاه با کمترین هزینه 

یک دستگاه پرینتر سه بعدی از بخش مکانیکی، الکترونیکی و سورس کد تشکیل شده است و علاوه این موارد برای کار با پرینتر سه بعدی لازم است یک اپراتون خوب باشیدو برای رفع خطا و تنظیم کردن پرینتر لازم هست یک تعمیر کار و فنی کار پرینتر سه بعدی باشید. فراگیری این موارد نیاز به صرف وقت و هزینه بسیار زیادی است. در دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی مطالب به صورت منظم و براساس پیش نیاز دسته بندی شده و در شش فصل ارائه شده است . هر جلسه با فیلم آموزشی و توضیحات کامل همراه با فایل های لازم ارائه می گردد تا درک مطالب به صورت کامل انجام میگیرد. با دنبال کردن آموزش در کوتاه ترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه می توانید یک پرینتر سه بعدی حرفه را برای خودتان بسازید

2 – ساخت پرینتر سه بعدی با کیفیت پرینت عالی و دائم کار

چندین ساله در زمینه پرینتر سه بعدی فعالیت داریم و نمونه های تجاری زیادی را بررسی کرده و نمونه های زیادی را نیز خودمان طراحی و ساخته ایم، برای ساخت پرینتر سه بعدی از انواع قطعات موجود استفاده کرده ایم و نمونه قطعات موجود مانند انواع اکسترودر، هیت بد، موتور، درایور، نمایشگر و … را استفاده کرده و از نظر کیفیت، هزینه و راندمان آن ها مقایسه کرده و آزمون خطا ها را انجام داده ایم تا بهترین قطعات را انتخاب کنیم. در دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی FDM تجربه چندین ساله خود را با شما به اشتراک می گذاریم و با یک طرح اختصاصی پرینتر سه بعدی کیفیت بالا و هزیته ساخت پایین رو تقدیم شما می کنیم. پرینتر سه بعدی به گونه ای طراحی و تنظیم شده و از قطعاتی استفاده شده که می تواند به صورت 24 ساعته بدون توقف و بدون افت کیفیت و سرعت کار کند .

3 – اپراتوری و آموزش کار با پرینتر سه بعدی و رفع خطا

ساخت یک پرینتر سه بعدی به تنهایی نیاز شما را برآورده نمی کند. شما باید نحوه کارکردن پرینتر سه بعدی به صورت کامل آشنا شوید و بتوانید با پرینتر سه بعدی به صورت درست و اصولی کار کنید. از نرم افزار های اسلایسر در بهترین کانفیگ استفاده و به همه گزینه و جزئیات نرم افزار مسلط و  اصطلاحات پرینتر سه بعدی را یاد بگیرید. اپراتور پرینتر سه بعدی در صورت بروز خطا باید دلیل آن را پیدا کرده و مشکل را رفع کنید و با تکنیک های حرفه ای از حداکثر توان پرینتر سه بعدی خود استفاده کنید. و پرینت شما باید بهترین کیفت را داشته باشد. این ها نکاتی است که در دوره ساخت پرینتر سه بعدی fdm یاد میگیرید و با خرید پرینتر سه بعدی از این موارد محروم میشید . در اینجا تفاوت کسی که پرینتر را ساخته با کسی که آن را به صورت آماده خریداری کرده است معلوم می شود. کسی که پرینتر را خریده با کوچکترین خطا آشفته می شود ولی کسی که پرینتر را ساخته چون خالق پرینتر است و با عملکرد و کار همه بخش ها آشنا است به راحتی پرینتر را خطایابی و تعمیر می کند .

4 – پشتیبانی و دسترسی به دوره بدون محدودیت

یکی از دغدغه های کاربران مدت زمان دسترسی به مطالب دوره است. با تهیه دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی به صورت نامحدود به مطالب و ویدئو های دوره دسترسی خواهید داشت و هر زمان که نیاز باشد می توانید ویدیو و مطالب دوره ساخت پرینتر را دانلود و از آن ها استفاده کنید. پس با خیال راحت دوره را تهیه و هر وقت دوست داشتید مطالب را مطالعه کنید. رفع اشکال و پشتیبان دوره نیز نامحدود است و هر وقت شروع به ساخت پرینتر کردید ما کنار شما هستیم و سوالات شما را پاسخ می دهیم

5 – تهیه قطعات پرینتر سه بعدی به صورت پکیج

یکی از بخش های سخت ساخت پرینتر سه بعدی تهیه قطعات آن می باشد. قطعات پرینتر سه بعدی در قیمت، کیفیت و مدل های مختلفی موجود است . معمولا همه قطعات در یک فروشگاه موجود نیستند و برای خرید باید از چندین فروشگاه استفاده کنیم و چندین هزینه پست بدهیم. بعضی از قطعات پلاستیکی نیز اصلا وجود ندارند و باید از خدمات پرینت سه بعدی استفاده کنیم . همه این موارد باعث می شوند اگر از در خرید قطعات دقت نکنیم هزینه بیشتری بپردازیم و زمان بیشتری از ما گرفته شود. ما برای کاربران دوره پرینتر سه بعدی پکیج کامل قطعات پرینتر سه بعدی را آماده کرده ایم تا با خیال راحت همه قطعات را یکجا تهیه کنند و دغدغه خرید قطعات را نداشته باشند.

فهرست مطالب ارائه شده

  1. فصل اول: مقدمه

    1. آشنایی با انواع پرینتر سه بعدی و عملکرد آن ها  1
    2. آشنایی با کابردهای پرینتر سه بعدی 2
    3. آشنایی با پرینتر های سه بعدی FDM و بخش های مختلف آن 3
    4. راهنمای مطالعه دوره و خرید قطعات پرینتر سه بعدی 4
  1. فصل دوم: مکانیک پرینتر سه بعدی

      معرفی قطعات مکانیکی پرینتر سه بعدی شماره

    1. معرفی ابزار و وسایل لازم جهت ساخت پرینتر سه بعدی 1
    2. آشنایی قطعات مکانیکی لازم برای ساخت پرینتر سه بعدی 2
    3. معرفی فریم و اسکلت پرینتر سه بعدی و شیوه ساخت آن 3
    4. کاربر پروفیل های آلومینومی برای ساخت پرینتر سه بعدی و آشنایی با آن 4
    5. آشنایی با شفت هارد کروم و انواع بلبرینگ های مورد نیاز پرینتر سه بعدی  5
    6. آشنایی لید اسکرو، تسمه GT2 ، فولی و هرزگردهای پرینتر سه بعدی 6
    7. آشنایی با قطعات پلاستیکی و نام تخصصی آن ها در پرینتر سه بعدی  7

    مونتاژ بخش مکانیکی پرینتر سه بعدی شماره

    1. آموزش پیاده سازی و مونتاژ فریم و اسکلت اصلی پرینتر سه بعدی 1
    2. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور X و تراز کردن آن 2
    3. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور Y و نصب نگهدارنده هیت بد  3
    4. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور Z و متصل کردن محورها به یکدیگر  4
    5. آموزش نصب استپرموتور های محور X و Y و تنظیم کردن آن‌ها  5
    6. آموزش اتصال تسمه محور X و Y و کالیبره کردن آن‌ها 6
    7. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور Z و کالبیره کردن آن 7
    8. بیان نکات مهم در مورد مونتاژ بخش مکانیکی پرینتر  8

    فصل سوم : الکترونیک پرینتر سه بعدی

    معرفی قطعات الکترونیکی لازم برای ساخت پرینتر سه بعدی  شماره

    1. انتخاب استپر موتور و درایور پرینتر سه بعدی 1
    2. بررسی انواع برد کنترل پرینتر سه بعدی و راهنمای انتخاب 2
    3. انتخاب نمایشگر و ورودی کارت حافظه پرینتر سه بعدی 3
    4. بررسی هیت بد پرینتر سه بعدی و راهنمای انتخاب 4
    5. بررسی سنسور های تراز اتوماتیک هیت بد و راهنمای انتخاب 5
    6. بررسی سنسور تشخیص اتمام فیلامنت و endstop ها 6
    7. بررسی سایر قطعات الکترونیکی بکار رفته در پرینتر سه بعدی 7

    آشنایی با اکسترودر و بخش هات اند پرینتر سه بعدی شماره

    1. معرفی انواع اکسترودر و شیوه عملکرد آن 1
    2. بررسی اکسترودر های direct مستقیم 2
    3. بررسی استرودر های bowden غیر مستقیم 3
    4. بررسی اجزای تشکیل دهده هات اند4
    5. معرفی نازل و انواع جنس ، سایز و مدل  5
    6. دلیل استفاده از هیت سینک و فن هیت سینک  6
    7. فن خنک کننده قطعه و دلیل استفاده 7
    8. معرفی محفظه الومینومی و انواع مدل آن 8

    مونتاژ بخش الکترونیکی پرینتر سه بعدی  شماره

    1. آموزش نصب برد کنترل روی پرینتر سه بعدی 1
    2. آموزش نصب درایور استپر موتور و تنظیم میکرو پله 2
    3. آموزش وصل کردن استپر موتور ها به برد کنترل  3
    4. آموزش نصب هیت بد و اتصال آن به برد کنترل 4
    5. آموزش نصب اکسترودر DIRECT و اتصال آن به برد کنترل 5
    6. آموزش نصب اکسترودر BOWDEN و اتصال آن به برد کنترل 6
    7. آموزش نصب سنسور تراز اتوماتیک هیت بد (ABL) و اتصال آن به برد کنترل 7
    8. آموزش نصب و سیسم کشی لیمیت سویچ های محور X و Y  8
    9. آموزش نصب نمایشگر و اتصال آن به برد کنترل پرینتر سه بعدی9
    10. آموزش نصب منبع تغذیه و سیم کشی های آن10
    11. آموزش سوار شدن فیلامنت در پرینتر های DIRECT و BOWDEN 11
  1. فصل چهارم : فریمور و سورس کد پرینتر سه بعدی

    آشنایی با سورس کد پرینتر سه بعدی  شماره

    1. بررسی فریمور های کنترل پرینتر سه بعدی 1
    2. انتخاب فریمور مناسب با پرینتر سه بعدی 2
    3. نصب و آماده سازی نرم افزار جهت نصب سورس روی پرینتر 3

    تنظیمات سورس کد و نصب فریمور روی پرینتر شماره

    1. آموزش انجام محاسبات برای حرکت استپر موتور های محور X  و Y 1
    2. آموزش انجام محاسبات برای حرکت استپر موتور های محور Z 2
    3. آموزش انجام محاسبات برای حرکت استپر موتور اکسترودر E 3
    4. تنظیمات کامل سورس براساس پرینتر سه بعدی طراحی شده 4
    5. کانفیگ نوع نمایشگر و کارت حافظه (برای نمایشگر های مختلف) 5
    6. کانفیگ هیت بد و نازل و تنظیمات آن   6
    7. کانفیگ و تنظیم شتاب و سرعت حرکت 7
    8. کانفیگ و تنظیم سنسور های بکار رفته 8
    9. آموزش نصب فریمور روی پرینتر سه بعدی 9

    تنظیم و تست اولیه پرینتر سه بعدی شماره

    1. آموزش کار با نمایشگر و منوهای پرینتر سه بعدی 1
    2. کالیبره و تراز هیت بد پرینتر سه بعدی 2
    3. تنظیم و کالیبره کردن نقطه صفر هیت بد 3
    4. تنظیم و کالیبره کردن محورهای x و y و z 4
    5. تنظیم نهایی محورهای x ، y و z 5
    6. تست عملکرد صحیح موتور محورهای x ، y و z 6
    7. تست کارکرد EndStop های محور x ، y و z 7
    8. تست هیتر و سنسور دمای هات‌اند و صفحه داغ 8
    9. تست عملکرد نازل ، تزریق و تعویص فیلامنت 9
    10. آموزش کنترل پرینتر با استفاده از اسلایسر و کابل usb  10
    11. آموزش شیوه پرینت با استفاده از کارت حافظه 11
    12. ❤️ تجربه شیرین اولین پرینت + بیان نکات لازم 12
  1. فصل پنجم : اپراتوری و کار با پرینتر سه بعدی

    مشکلات پرینت و چالش های پیش رو شماره

    1. چالش لایه اول و ترفند های افزایش چسبندگی 1
    2. مقایسه شیشه، پد مغناطیسی و استیکرهای هیت بد 2
    3. عایق کردن هیت بد پرینتر سه بعدی و نصب پد مغناطیسی 3
    4. کالیبره و تنظیم کردن اکسترودر ، نازل پرینتر سه بعدی  4

    اپراتوری و تنظیمات پرینتر سه بعدی  شماره

    1. رابطه بین اندازه نازل با لایه گذاری و کیفیت چاپ1
    2. بررسی ساپورت و زمان استفاده از آن2
    3. بررسی خطاهای احتمالی و شیوه رفع آن ها3
    4. بررسی مدل های سه بعدی و فرمت های آن4

    بررسی مشکلات پرینت و شیوه رفع آن ها (1)  شماره

    1. عدم خروج مواد اولیه در ابتدای چاپ1
    2. مشکل عدم چسبندگی لایه اول در هنگام پرینت2
    3. تزریق کم فیلامنت Under-Extrusion3
    4. اکستروژن بیش از حد فیلامنت Over-Extrusion 4
    5. شکاف در لایه‌های بالایی Gaps in Top Layers 5
    6. رشته شدن یا ایجاد تار عنکبوت Stringing or Oozing 6
    7. گرمای بیش از حد و دفرمه شدن Overheating 7
    8. جابجایی لایه‌ها هنگام پرینت Layer Shifting 8
    9. جداشدگی و شکاف لایه‌ها Layer Separation 9

    بررسی مشکلات پرینت و شیوه رفع آن ها (2)  شماره

    1. ساییدگی فیلامنت Grinding Filament 1
    2. مسدود شدن نازل Clogged Extruder2
    3. قطع ناگهانی اکسترودر در حین چاپ Stops Extruding 3
    4. پرینت داخلی ضعیف Weak Infill 4
    5. حباب و جوش روی سطح پرینت Blobs and Zits 5
    6. شکاف بین پرکننده و خطوط بیرونی Gaps Between Infill 6
    7. پیچ‌خوردگی یا گوشه‌های ناهموار Rough Corners 7
    8. جای زخم و خراش روی سطح بالا Scars on Top Surface 8
    9. شکاف بین گوشه‌های کف Gaps in Floor Corners 9
    10. خطوط روی کناره‌های چاپ Lines on the Side of Print10

    بررسی مشکلات پرینت و شیوه رفع آن ها (3)  شماره

    1. سایه و موج روی دیواره ها Vibrations and Ringing1
    2. شکاف در دیوارهای نازک Gaps in Thin Walls2
    3. چاپ نشدن جزئیات کوچک Small Features Not Printed 3
    4. اکستروژن غیر یکنواخت nconsistent Extrusion 4
    5. تاب برداشتن بخشی از قطعه Warping  5
    6. مشکلات سطح زیرین قطعه بعداز ساپورت6
    7. مشکل دقت ابعادی Dimensional Accuracy 7
    8. مشکل پل زدن ضعیف Poor Bridging8
  1. فصل ششم :سنسورهای پیشرفته و ارتقای پرینتر سه بعدی

    ارتقای اکسترودر پرینتر سه بعدی    شماره

    1. اسمبل کردن کامل اکسترودر مستقیم 2
    2. سوار کردن اکسترودر روی نگهدارنده جدید  1
    3. اتصال فن لایه ها با نگهدارنده جدید مخصوص 3
    4. اسمبل و سوار کردن کامل بخش هات اند 4
    5. سوار کرد سنسور 3DTouch روی اکسترودر  5
    6. سیم کشی و اتمام ارتقای اکسترودر پرینتر6

    ارتقای کلی پرینتر سه بعدی    شماره

    1. سوار کردن اکسترودر ارتقا یافته روی پرینتر2
    2. ارتقای بخش پاور و حرفه ای کردن آن 1
    3. ارتقای تغذیه برد کنترل و جلو گیری از خرابی آن 3
    4. سوار کردن  سنسور اتمام فیلامنت روی پرینتر 4
    5. بیان نکات لازم و اتمام کار ارتقای پرینتر سه بعدی  5

    آموزش کامل سنسور 3DTouch و انجام تراز خودکار  شماره

    1. آشنایی با سنسور 3DTouch و شیوه عملکرد آن 2
    2. معرفی مدل های مختلف سنسور 3DTouch 1
    3. آموزش نحوه نصب سنسور 3DTouch روی پرینتر سه بعدی  3
    4. آموزش کامل سیم بندی سنسور 3DTouch و اتصال آن به برد کنترل 4
    5. آموزش کامل و قدم به قدم کانفیگ کردن فریمور برای سنسور 3DTouch  5
    6. آموزش کامل کالیبره کردن و تنظیم آفست های سنسور 3DTouch 4
    7. آموزش کامل منوهای اضافه شده به پرینتر برای مدیریت 3DTouch 3
    8. تنظیم کردن نرم افزار های اسلایسر برای پشتیبانی از سنسور 3DTouch  4
    9. آموزش کامل Leveling و تراز کردن صفحه داغ توسط سنسور 3DTouch  3
    10. تست عملی Auto Leveling و انجام پرینتر به کمک سنسور 3DTouch 2
    11. آموزش قابلت Babystep و کمک آن به تنظیم کردن دقیق لایه اول 4

    آموزش کامل سنسور اتمام فیلامنت  شماره

    1. آشنایی با سنسور اتمام فیلامنت و شیوه عملکرد آن 2
    2. بررسی شیوه های مختلف سوار کرذن سنسور اتمان فیلامنت 1
    3. بررسی سخت افزار و شیوه سیم بندی های سنسور اتمام فیلامنت 3
    4. آموزش وصل کردن سنسور اتمام فیلامنت به برد کنترل 4
    5. آموزش کامل کانفیگ کردن فریمور برای سنسور اتمام فیلامنت 5
    6. آموزش تست عملکرد سنسور اتمام فیلامنت با اهم متر 3DTouch 4
    7. آموزش کامل منوهای اضافه شده به پرینتر برای مدیریت فیلامنت 3
    8. آموزش تعویض راحت فیلامنت توسط قابلیت Filament Change سنسور 4
    9. آموزش چاپ رنگی توسط یک اکسترودر به کمک سنسور اتمام فیلامنت 4
    10. تست نهایی عملکرد سنسور اتمام فیلامنت و کار با آن  3

    آموزش اضافه کردن قابلیت WI-FI به پرینتر سه بعدی  شماره

    1. بررسی ماژول های wi-fi قابل استفاده برای پرینتر سه بعدی 2
    2. بررسی شیوه های مختلف سوار کرذن سنسور اتمان فیلامنت 1
    3. انتخاب ماژول wi-fi مناسب و بررسی مشخصات و جزئیات آن 3
    4. آموزش وصل کردن ماژول wi-fi به برد کنترل و سیم کشی آن 4
    5. آموزش کامل کانفیگ ماژول wi-fi و تنظیم کردن آن 5
    6. آموزش کار با وب سرور ماژول wi-fi و شیوه مدیریت پرینتر 4
    7. آموزش مدیریت پرینتر توسط کامپیوتر به واسطه wi-fi 3
  1. فصل هفتم : اسلایسر و نرم افزارهای پرینتر سه بعدی

    آشنایی با بخش های مختلف مدل و  اجزای پرینت  شماره

    1. آشنایی با اصطلاحات پرینت مدل های سه بعدی 1
    2. بررسی اجزای کلی یک مدل سه بعدی  2
    3. آشنایی با پوسته (shells) در مدل های سه بعدی 3
    4. آشنایی با انواع لایه های Bottom ،Top ،Solid در مدل سه بعدی 4
    5. آشنایی با پرکننده (Infill) و تراکم بندی داخلی و پترن های آن 5
    6. آشنایی با ساپورت (support) یا پشتیبان در پرینتر سه بعدی6

    آشنایی با اسلایسر های پرینتر سه بعدی  شماره

    1. معرفی اسلایسر Cura و ویژگی های آن1
    2. معرفی اسلایسر Slic3r و ویژگی های آن2
    3. معرفی اسلایسر PrusaSlicer و ویژگی های آن3
    4. معرفی اسلایسر Simplify3D و ویژگی های آن4
    5. معرفی اسلایسر Bambu Studio و ویژگی های آن5
    6. مقایسه اسلایسرهای مختلف6

    آموزش کامل نرم افزار Cura   شماره

    1. آموزش نصب نرم افزار Cura و آماده سازی آن 1
    2. معرفی منوهای مختلف و کاربرد آن ها 2
    3.   آموزش تعریف و اضافه کردن پرینتر در Cura 3
    4. آموزش تنظیم و کانفیگ نرم افزار Cura 4
    5. آموزش وارد کردن STL و تنظیمات کلی مدل 5
    6. آموزش تنظیمات حرفه ای تنظیم کیفیت پرینت قطعه 6
    7. آموزش حرفه ای تنظیمات لایه ها و دیواره ها 7
    8. آموزش کامل تنظیمات پر کردن و پترن و حرکت های دقیق 8
    9. آموزش کامل و حرفه ای تنظیمات دما برای هات‌اند و هیت‌بد 9
    10. آموزش کامل بخش ساپورت و سایر بخش ها به صورت کامل 10
    11. ایجاد فایل G-Code و آموزش انتقال به پرینتر 11
  1. فصل هشتم : متریال و فیلامنت‌های پرینتر سه بعدی

    بررسی متریال فیلامنت پرینتر سه بعدی   شماره

    1. بررسی فیلامنت PLA – انتخابی عالی برای شروع1
    2. بررسی فیلامنت ABS – یک انتخاب محکم و بادوام2
    3. بررسی فیلامنت PET و PETG – انتخابی همه کاره3
    4. بررسی فیلامنت های انعطاف پذیر TPE و TPU 4
    5. بررسی فیلامنت فیبر کربن – انتخابی قوی و سبک5
    6. بررسی فیلامنت فلز – ترکیبی از زیبایی و استحکام6
    7. بررسی فیلامنت چوب – ترکیبی از طبیعت و فناوری7
    8. بررسی فیلامنت ASA – مناسب محیط های بیرونی8
    9. بررسی فیلامنت پلی کربنات PC – قطعات با استحکام بالا9
    10. بررسی فیلامنت پلی پروپیلن PP – سبک و انعطاف‌پذیر10
    11. بررسی فیلامنت نایلون – انتخابی قوی و بادوام11
    12. بررسی فیلامنت HIPS – برای ساختارهای ساپورت12
    13. بررسی فیلامنت PVA – قابل حل شدن در آب13

    طراحی و دانلود مدل‌های سه بعدی  شماره

    1. معرفی وب سایت های دانلود مدل سه بعدی Stl 1
    2. آموزش جستجو مدل های مورد نظر در گوگل 2
    3. آموزش نمایش مدل های STL در ویندوز3
    4. معرفی نرم افزار های طراحی سه بعدی 4
    5. راهنمای انتخاب نرم افزار برای یادگیری5
  1. فصل نهم : ارتقای اندازه پرینتر سه بعدی

    ارتقای اندازه چاپ پریننتر به 310×310 میلی متر شماره

    1. بررسی تغییرات بخش مکانیکی 1
    2. بررسی دقیق اندازه های جدید برای شفت و پروفیل ها  2
    3. بررسی دقیق نقاط لازم برای سوراخ کاری و رزوه کاری  3
    4. بررسی شیوه اسمبل کردن بخش مکانیکی 4
    5. بررسی تغییرات بخش الکترونیکی  5
    6. بررسی قطعاتی که نیاز به تعویض دارند 6
    7. بررسی تغذیه و پاور لازم برای پرینتر 310×310 7
    8. کانفیگ جدید فریمور برای اندازه جدید پرینتر 8
  1. فصل دهم : راه اندازی برد کنترل‌های پیشرفته پرینتر سه بعدی

    آموزش کار با PlatformIO   شماره

    1. PlatformIO ]چیست و چرا باید از آن استفاده کنیم؟ 1
    2. مقایسه دو کامپایلر Arduino و PlatformIO با یکدیگر2
    3. آموزش کامل نصب PlatformIO روی ویندوز 3
    4. آموزش کار با پلتفرم PlatformIO 4
    5. ویرایش فریمور مارلین از طریق PlatformIO 5
    6. آموزش آپلود فریمور از طریق PlatformIO 6

    آموزش کامل راه اندازی برد کنترل MKS TinyBee   شماره

    1. نقد و بررسی برد کنترل پرینتر سه بعدی MKS TinyBee 1
    2. جایگزین کردن برد کنترل MKS TinyBee بجای Ramps 2
    3. آموزش وصل کردن صفحه داغ و هات اند به برد کنترل MKS TinyBee 3
    4. آموزش وصل کردن سنسور BLTouch و سنسور اتمام فیلامنت به MKS TinyBee 4
    5. آموزش وصل کردن فن لایه و فن اکسترودر به MKS TinyBee 5
    6. آموزش وصل کردن نمایشگر و سنسورهای Endstop به MKS TinyBee 6
    7. آموزش وصل پاور و سایر قسمت ها به MKS TinyBee 7
    8. آموزش کامل کانفیگ فریمور مارلین برای برد کنترل MKS TinyBee 8
    9. آموزش کار با بخش wi-fi در برد کنترل MKS TinyBee و تنظیمات آن   9
    10. راه اندازی کامل  پرینتر با برد کنترل MKS TinyBee و انجام اولین پرینت با آن  10

پیش نیازهای دوره

با مطالعه سرفصل های ارائه شده در دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه ای، به جامعیت دوره آموزشی پی خواهید برد. دوره به گونه ای ارئه می شود که هیچ پیش نیازی لازم ندارد و همه افزاد با دنبال کردن آموزش ها می توانند یک دستگاه حرفه ای را برای خود بسازند.

سوالات متداول و پرتکرار

آیا با گذراندن دوره واقعا می توانم یک پرینتر سه بعدی بسازم ؟

دوره به صورتی ارائهشده که با گذراندن دوره می توانید یک پرینتر سه بعدی بسیار دقیق و با کیفیت را برای خود بسازید و از آن استفاده کنید.

پرینتر سه بعدی را خودم بسازم یا نمونه آماده را خریداری کنم ؟

ساخت پرینتر سه بعدی هزینه بسیار پایین تری دارد و با هزینه یک پرینتر آماده می توانید چندین پرینتر را خودتان بسازید . از نظر کیفیت هم پرینتر ساخته شده با نمونه های تجاری و شرکتی رقابت می کند و پرینت بسیار با کیفیتی دارد.

برای ساخت پرینتر سه بعدی آیا لازم است برنامه نویسی بلد باشم ؟

خیر ، برای ساخت پرینتر سه بعدی لازم نیست هیچ زبان برنامه نویسی بلد باشید، برای سورس پرینتر از فریمورک های اپ سورس استفاده می شود که نحوه نصب آن ها بسیار ساده است

رشته من الکترونیک نیست ، آیا می توانم در دوره شرکت کنم ؟

در رابطه با ساخت پرینتر سه بعدی هرچی لازم باشه ارائه می شود و حتی کسی که هیچ دانش فنی و الکترونیکی ندارد با دنبال کردن آموزش به راحتی می تواند پرینتر سه بعدی خود را بسازد

محدوده سنی برای شرکت در دوره چیست ؟

شرکت در دوره هیچ محدودیتی ندارد و با هر سن و سالی می توانید در دوره شرکت کنید. چیزی که لازم است علاقه و تلاش هست

دوره در چه سطی است ؟ برای مبتدی ها و حرفه ای ها پیشنهاد میشه ؟

دوره به شیوه ای ارائه شده که از کاربران مبتدی گرفته تا کاربران حرفه می تواند در دوره شرکت کنند و از مطالب دوره نهایت استفاده رو ببرند

ویدیوهای پیش‌نمایش

ساخت گلدان با پرینتر سه بعدی
ساخت فریم مینی کوادکوپتر با پرینتر سه بعدی
ساخت فریم کواد‌کوپتر F450

امتیاز و دیدگاه کاربران

ارسال دیدگاه
برای ارسال دیدگاه لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

cisco131

با سلام خدمت کلیه اعضا سایت این آموزش ارزشمند رو به همه کسانی که حتی قبلا پرینتر سه بعدی ساختن توصیه میکنم واقعا کامل و ارزشمنده فقط اینو میگم که هزینه دریافتی درحد هزینه طراحی قطعات هم نمیشه واقعا مثل آموزش‌های قبلی عالی و پربار

آقای موسوی عزیز، از لطف و محبت شما بسیار سپاسگزارم که وقت گذاشتید و نظرتون رو درباره آموزش‌ها با ما در میان گذاشتید. واقعاً خوشحالم که آموزش‌هامون به کارتون اومده و تونستیم کمکی بهتون کنیم. نظرات ارزشمند شما مثل یه چراغ، راهنمای ماست تا بتونیم آموزش‌هامون رو هر روز بهتر و کامل‌تر کنیم.
خیلی ممنون از همراهی‌تون.

کامران محمودزاده
پاسخ
مرتضی

سلام
وقت همگی بخیر

خیلی اهل تعریف و تمجید نیستم ولی خیلی وقتها با قدردانی میتونیم موجب انگیزه بیشتر مخاطبمون برای ادامه دادن بشیم.
در این روزها که افراد سعی میکنند علمشون را برای خودشان نگهدارند و اطلاعات نمیدن؛ مهندس اینقدر دوره اشون دقیقا با جزییات اموزش دادند که کم لطفیه اگر از کارشون تعریف نکنیم
هر جا هم گیر کردم ایشون بی منت و با اشتیاق کمکم کردن تا بتونم پرینترم جمع کنم و از این بابت خیلی خیلی متشکرم و انشالله بتونم روزی جبران کنم.

ولی چندتا تجربه داشتم بنظرم برای دوستان مفید باشه:
۱- اگر از ایشان کل قطعات بخرید مثل من بابت جنس معیوب و بی کیفیت برخی بازاری ها پول نمی‌دید!

۲- جهت اصلاح فیلم ها و یاداوری خدمتتون عرض کنم اتصال جامپر درایوها در بخش عملی فراموش شده. (البته در بخش تئوری کاملا و درست اشاره کردند که اتصال جامپر درایوها فراموش نشه)

۳- اگر مشکل مالی ندارید و اهل ریسک و مطالعه هستید؛ با این اموزش ها می تونید پرینتر های خیلی بزرگ هم بسازید.

سپاس

سلام آقا مرتضی عزیز،
از لطف و محبت شما بسیار سپاسگزاریم. از شما تشکر می کنیم که وقت گذاشتید و این دیگاه زیبا و دارای نکات مهم را برایمان نوشتید. دیدگاه شما برای ما بسیار ارزشمند هست و انگیزه‌ی ما را برای ادامه دادن دوچندان می‌کند. نکاتی که اشاره کردید نشانه ریز بینی و دقت شما هست و از شما تشکر می کنم . دقیقا در مورد نکته 2 درست می فرمایید در بخش عملی زیر درایور ها باید جامپر ها قرار داده بشه تا میزان حرکت موتور ها درست باشد.

کامران محمودزاده
پاسخ
مرتضی

سلام
چرا محور Z را در مرکز محور Y نمی کنید؟ دلیلی خاصی داره؟
من اگر محور Z را در مرکز محور Y نصب کنم مشکلی پیش میاد؟

سلام و عرض ادب ، اگر محور Z در مرکز محور Y باشه نازل نمی تونه 100 درصد فضای صفحه داغ رو پوشش بده . چون خود نازل و محور X هم کمی جلو میان . زمانی که صفحه داغ کاملا جلو اومده باید نازل در لبه انتهای صفحه داغ قرار بگیره

کامران محمودزاده
پاسخ
مرتضی

سلام
من بخاطر قطعه ام مجبور پرینتر بزرگ بسازم و هیت بد با 45 در 25 سانتیمتر باید بسازم.
طول پروفیل محور X را 40 سانتیمتر و محور Y را 100 سانتیمتر در نظر بگیرم خوبه؟

اندازه ها را در نرم افزار هایی مانند کورل طراحی کنید و کنار هم بذارین و بر اساس اندازه ها تصمیم گیری کنید ولی اگر میشد 30 در 20 بسازید خیلی بهتر بود چون صفحه داغ براش هست

کامران محمودزاده
پاسخ
علی

سلام خسته نباشید ابعادی که در آموزش ساخته میشه چند در چند هست

با سلام و عرض ادب به صورت رسمی ابعاد 20 در 20 و ابعاد 30 در 30 را تدریس کرده ایم و بدون کوچک ترین دردسر می توانید طبق اموزش ها انها را پیاده کنید ولی اموزش به شیوه ای هست که می توانید طبق اموزش ابعاد بزرگتر و کوچک تر نیز بسازید.

کامران محمودزاده
پاسخ
مرتضی

سلام
با این پرینتر میشه قطعات بصورت شفاف پرینت کرد؟

مثلا لوله خودکار

با سلام و عرض ادب اقا مرتضی عزیز . در صورتی که از فیلامنت های شفاف و ترنسپرنت استفاده کنید بله میشه همچین چیزهایی رو هم پرینت گرفت

کامران محمودزاده
پاسخ
alifpga

سلام من پرینترم رو تقریبا کامل کردم مشکلی که دارم اینه که بعد از دو پرینت ناقص (درحد دو سه لایه) ، دیگه استپرموتور اکسترودر نمیتونست فیلامنت رو پایین بکشه و موتورش ول میکرد و برمی گشت یه دنده. اکسترودر رو باز کردم. الان منتظرم یه استپر دیگه بخرم براش وصل کنم.

سلام وقتتون بخیر، این استپر موتورها خیلی سخت جون هستند و به زودی خراب نمیشن. به احتمال زیاد درایور استپ موتور تنظیم نیست و جریان کافی به موتور نمی رسه. با استفاده از پتانسیوم که روی درایور استپ موتور قرار داره جریان رو افزایش بدید.

کامران محمودزاده

سلام. وقت بخیر. اولین تجربه پرینت

alifpga

اینم سومین پرینته که البته بعد از چندین بار تنظیم cura و پرینت، مشکل خالی بودن فضای دندانه ها و فاصله بین سوراخ ها رو حل کردم که براتون خواهم فرستاد.

alifpga

اینم از ویدیو و تصاویر تست پرینتر سه بعدی. قطعات رو با دقت 0.2 پرینت کردم .

alifpga

سلام علی جان، پرینترت حرف نداره! خیلی خوشحالم که تونستی با کمک آموزش‌ها این کارو انجام بدی. بهت تبریک میگم. به نظرم یه جشن کوچولو حقته و منم بعنوان هدیه کیف پولتو شارژ کردم ?

کامران محمودزاده

سلام. من خودم مدرس الکترونیک و رباتیک هستم. اما آموزش های شما عالی و کم نظیره.
از بابت پشتیبانی و راهنمایی های مستمر شما در طی ساخت و استفاده از پرینتر خیلی ممنونم. موفق باشید.

alifpga

سلام و عرض ادب.
خیلی ممنون از لطف و محبت شما. اینکه یک مدرس با تجربه مثل شما از آموزش‌ها و پشتیبانی ما راضی باشه، برامون افتخار بزرگیه.
واقعا خوشحالیم که توانستیم در مسیر ساخت و استفاده از پرینتر سه بعدی کمکتون کنیم. هدف ما همینه که دانش و تجربمون رو در اختیار علاقه‌مندان به این حوزه قرار بدیم و شاهد پیشرفت و موفقیتشون باشیم

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام خسته نباشین نمی تونیم قطعات پلاستیکی رو جداگانه تهیه کنیم

سلام و عرض ادب ، پکیج قطعات به صورت کلی ارائه میشه و ارائه جداگانه قطعات فراهم نیست . می توانید از شرکت هایی که خدمات پرینت سه بعدی ارائه می دهند کمک بگیرید

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام وقت بخیر چگونه قطعات رو تهیه کنم ؟؟

با سلام در فروشگاه پکیج های قطعات موجود هست
فروشگاه تخصصی سرزمین الکترونیک

کامران محمودزاده

ممنون

محمد

موفق باشید

کامران محمودزاده
پاسخ
محراب

می‌خواستم از این فرصت استفاده کنم و از شما به خاطر ارائه محتوای آموزشی بسیار با کیفیت و کاربردی تشکر کنم. هرچند هنوز از دوره‌های شما استفاده نکرده‌ام، اما از بررسی نمونه‌ها و بازخوردهای مثبت دیگران، به وضوح مشخص است که شما تعهد بسیاری به ارائه آموزش‌های ارزشمند و موثر دارید.

بی‌صبرانه منتظرم تا در آینده نزدیک از دوره‌های شما بهره‌مند شوم و تجربه‌ای ارزشمند کسب کنم.

با آرزوی موفقیت‌های بیشتر برای شما

خیلی خوشحال شدیم که از محتوای ما خوشتان آمده است. انرژی و انگیزه‌ی شما برای یادگیری، ما را به وجد می‌آورد. مطمئن باشید که در دوره‌های ما تجربه‌های جدیدی کسب خواهید کرد و به اهداف خود نزدیک‌تر می‌شوید. منتظر حضور گرم شما هستیم.

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام جناب محمود زاده ی عزیز من میخواستم این دوره رو خریداری کنم. ولی یه سوالی برام پیش اومد ایا این پرینتر سه بعدی میتونه همه مدل متریال مختلف رو پرینت کنه؟
برای مثال فیبر کربن!

با سلام و عرض ادب خدمت شما ، بله این پرینتر می تونه همه متریال موجود مثل فیبر کربن و pla و abs و … را که برای پرینتر های fdm تولید شده اند را به راحتی پرینت بگیرد

کامران محمودزاده
پاسخ
عیسی

سلام ببخشید فصل 5 کی توی سایت قرار داده میشه؟

با سلام انشالله قبل از ماه مهر دوره کامل خواهد شد

کامران محمودزاده
پاسخ
سجاد

با سلام
من امروز این دوره رو خریداری کردم.
ممنون از توضیحات و دوره جامع و کامل تون.
فقط یه مشکلی دارم من تو شرکت بودم و دو ره رو رو سیستم شرکت فعال کردم راهی هست که اونجا رو غیر فعال کنم و رو لپ‌تاپ فعالش کنم؟
و این که امکانش نیست همزمان رو لپتاپ و موبایل فعالش کرد چون الان رو موبایل زدم خطا داد که دفعات مجاز استفاده از لایسنس تمام شده است.
من چون مسیر کارم طولانی هست رو موبایل تو ماشین هم میخوام آموزش ها رو ببینم بعد تو خونه تو لپتاپ ببینم.

سلام و عرض ادب مبارکتون باشه ، بله امکان پذیر هست.

کامران محمودزاده
پاسخ
وحید

سلام، میشه به این عکس یه نگاهی بندازید ؟
اکسترودر رو مجبور شدم به چپ ببندمش به دلایلی. اوکیه به نظر شما یا کلا اشتباه کردم ؟

سلام قا وحید عزیز ، خیلی خوشحالم که ساخت پرینتر رو شروع کردید، هیچ ایرادی نداره و مشکلی پیش نمیاد .

کامران محمودزاده

سلام مهندس جان، من پیرینتر رو اوکی کردم وچند مدل هم چاپ کردم تا الان

وحید

سلام اقا وحید عزیز خیلی خوشحالم پرینترت راه افتاده برای شروع و تست اولیه خیلی خوبه

کامران محمودزاده

مهندس تا حالا دیده بودی pla اینجوری توی پرینت تاب برداره ؟

وحید

در صورتی که از فیلامنت بی کیفیت استفاده بشه اینطوری میشه ، سعی کنید از جاهای معتبر خرید کنید و حتما حتما فیلامنت برند و اصلی بخرید

کامران محمودزاده
پاسخ
وحید

سلام و وقت بخیر خدمت شما مهندس گرامی
یک سوالی داشتم خدمتتون
اونم اینکه من میخواستم یک دستگاه پرینتر سه بعدی بسازم که بشه عکس های یک شخص بصورت سه بعدی گرفته بشه و سپس دستگاه بتواند آن را در ابعاد درخواستی پرینت کنه؟؟
آیا با دیدن این مجموعه و خرید تجهیزات میشه همچین کاری رو انجام داد جناب مهندس؟
آیا این دستگاه قابلیت این رو داره که عکس سه بعدی هر شخصی با هر لباسی رو پرینت بگیره؟؟

دیگه اینکه اگه میشه شمارتونو داشته باشم

سلام خدمت شما اقای علوی عزیز ، بله به راحتی می توانید مدل سه بعدی یک شخص رو با جزئیات زیادی پرینت بگیرید و حتی به راحتی و با چند کلیک می توان عکس های عادی رو به صورت سه بعدی در آورد و پرینت گرفت . بله با دیدن این مجموعه به راحتی می توانید این مورد رو پیاده کنید .
شماره تماس من 09104424922 هست .

کامران محمودزاده

خیلی ممنون از پاسخگویی خوب شما
چندتا سوال دیگه هم دارم جناب مهندس
یک اینکه اگه عکس عادی رو به عکس سه بعدی تبدیل کنیم فرمت خروجی خاصی مدنظر دستگاه هست جهت خواندن اون فایل؟؟ یا اینکه خودتون نرم افزار مخصوصی دارین جهت این تبدیل؟
دوم اینکه حدود حداقل و حداکثر قیمت قطعات این پرینتر چقد در میاد؟ و اینکه آیا خودتون پک کامل این قطعات رو دارین یا ن؟
سوم اینکه با توجه به قطعات موجود در بازار ایران پرینتر رو برای حداکثر چه ابعاد خروجی میشه ساخت؟
بازم ببخشید سوالاتم زیاده

وحید

با سلام نرم افزار ها خروجی را به فایل stl و سایر فرمت های قابل استفاده تبدیل می کنند ، سوال دوم قیمت از ۶ تا ۲۵ قابل ساخت هست و داخل فروشگاه پکیج های لازم موجود هستند .
اندازه های استاندارد ۲۰ در ۲۰ و ۳۰ در ۳۰ هستند و برای سایر اندازه ها هم طبق مطالب بیان شده می تونید اقدام کنید

کامران محمودزاده
پاسخ
کاربر

سلام مهندس در این دوره روش کار با دستگاه رو هم یاد میگیرم چون ما تا حالا با پیرینتر سه بعدی کار نکردیم

سلام و عرض ادب
بله، در دوره‌های آموزش ساخت پرینتر سه بعدی، علاوه بر فرایند ساخت ، به صورت عملی با نحوه کار با پرینتر سه بعدی و اپراتوری آن شنا می شوید

کامران محمودزاده
پاسخ
زهرا

سلام وقت بخیر
ببخشید پکیج قطعات پرینتر آموزش داده شده چه زمانی موجود میشود؟

با سلام و عرض ادب ، قطعات مجددا موجود شدند

کامران محمودزاده
پاسخ
حمید

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت مهندس عزیز امیدوارم که همیشه شاد و موفق باشید ، ببخشید یه سوالی داشتم ، اگر سرعت پرینتر سه‌بعدی برای ما مهم نباشد ، ایا میتوانیم به جای تسمه تایم از پیچ لید اسکرو یا بال اسکرو برای جابه‌جایی اکسترودر در محور x و برای جابجایی صفحه داغ در محور y استفاده کنیم ؟! اگر جواب دهید ممنون میشوم.

سلام آقای نوروزی عزیز . بله، استفاده از پیچ لید اسکرو یا بال اسکرو به جای تسمه تایم برای جابه‌جایی اکسترودر و صفحه داغ در پرینتر سه بعدی، به خصوص زمانی که سرعت چاپ اولویت اصلی نباشد، کاملاً امکان‌پذیر است و استفاده از بال اسکرو دقت را به شدت افزایش می دهد ولی نسبت به تسمه سرعت پایین تری دارد

کامران محمودزاده
پاسخ
دانیال

سلام این آموزشی که گزاشتین فقط با میکرو کنترلر آردوینو مگا هست ؟ یا آموزش هایی در رابطه با برد های آرم یا رزبری پای و برد های کنترلر BIGTREE TECH روهم گذاشتین؟

با سلام انواع برد کنترلی موجود آمورش داده می شود و صرفا به آردوینو بسنده نشده است

کامران محمودزاده
پاسخ
زهرا

سلام وقت بخیر
ببخشید هزینه ساخت پرینتر آموزش داده شده چقدر هست؟

با سلام ، با حداقل ۶ میلیون تومان می توان یک دستگاه پرینتر دانشجویی ساخت ولی به صورت تقریبا با ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان می توان یک دستگاه حرفه ای و بسیار دقیقی ساخت

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

با تشکر از مدرس
دوره بسیار عالیست و نکات مهمی بیان شده

سلاو و درود خدمت شما آقای رحیمی زاده عزیز. بسیار خوشحالم که از دوره راضی هستید. سپاسگزارم از بازخورد مثبت شما. این باعث دلگرمی من و سایر همکارانم می‌شود.

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام و ضمن تشکر بابت دوره آموزشی خیلی خوبتون
من الان تقریبا یک هفته اس که به علت موجود نبودن قطعات در فروشگاهتون دیگه نمیتونم با دوره آموزشی پیش برم
اگه میشه لطفا زودتر قطعات موجود کنید

با سلام و عرض ادب خدمت شما اقای خواجوی عزیز ، خیلی خوشحالم که از آموزش راضی هستید و تشکر می کنم از بازخورد خوبتون . موجودی های انبار سریعا تموم میشه و ما در تلاشیم تا سریع تر مجددا موجود بشن پکیج ها

کامران محمودزاده
پاسخ
کاربر

سلام مهندس امیدوارم حالتون خوب باشه
در توضیحات فرمودید که قطعات مصرفی را به صورت یک جا در سایت قرار میدهید ولی چند وقته که موجود نیست.
چون میخوام تصمیم بگیرم که بسازم امکانش هست که لیست قطعات را بفرمایید تا برسی کنم

سلام آقا علی عزیز ، وقتتون بخیر ، انشالله کمتر از 5 روز دیگه هر دو پکیج موجود میشن . در خبرنامه موجودی عضو بشین تا به محض موجود شدن براتون پیامک بیاد .

کامران محمودزاده

ممنون از پاسخگویی شما?

کاربر

موفق و پیروز باشید

کامران محمودزاده
پاسخ
ابوالفضل

سلام وقتتون بخیر
ببخشید آموزش فریمورک به صورتی هست که اگر بخواهیم برای دستگاه های cnc ۲ محور نیز ازشون استفاده بکنیم ؟

سلام و عرض ادب. بله، کاملاً امکان استفاده از فریمورک مارلین برای دستگاه‌های CNC دو محور وجود دارد. در واقع، مارلین یک فریمورک بسیار انعطاف‌پذیر است که برای انواع مختلف دستگاه‌های چاپ سه بعدی و ماشین‌کاری طراحی شده است. با دنبال کردن اموزش می توانیم به صورت اختصاصی فریمور را کانفیک کنید

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام

در مورد اتصال درایور استپر موتور برند لیدشاین ( اکسترنال ) هم تدریس شده ؟

با سلام و درود . بله، به طور کلی آموزش کار با فریمورک مارلین به گونه‌ای طراحی شده است که بتوانید انواع مختلف درایورهای استپر موتور، از جمله درایورهای برند لیدشاین را به آن متصل کنید.

کامران محمودزاده
پاسخ
سروش

سلام وقتتون بخیر .
در ساخت پرینتر به جای استفاده از درایور هایی که اشاره کردید ( نصب شده روی برد اصلی ) آیا میتونیم از درایور های external مثلا برند لیدشاین برای موتور های لیدشاین استفاده بکنیم .

البته میدونم که هزینه خیلی بالا میره ولی آیا باعث کیفیت و دقت در حرکت موتورها میشه ؟همینطور بی صدا کار کردن دستگاه .

سلام آقا سروش عزیز
بله، میشه به جای درایورهای روی برد پرینتر، از درایورهای خارجی لیدشاین برای موتورهای لیدشاین استفاده کرد.

مزیت‌های این کار:

کیفیت و دقت چاپ می‌ره بالا. موتورها دقیق‌تر حرکت می‌کنن و درنتیجه، چاپ تمیزتر و دقیق‌تر میشه.
صدای دستگاه خیلی کم میشه. دیگه پرینتر مثل جاروبرقی صدا نمی‌ده!
می‌تونی تنظیمات بیشتری انجام بدی. درایورهای خارجی لیدشاین امکانات بیشتری دارن و می‌تونی باهاشون عملکرد موتورها رو دقیق‌تر تنظیم کنی.
معایب این کار:
هزینه‌ش خیلی بیشتره. درایورهای خارجی گرون‌تر از درایورهای روی برد پرینتر هستن.
نصبش یه کمی سخته.

برای نصب درایور روی برد Ramps میتونی سیم های لازم برای کنترل رو از روی سوکت درایور خارج کنی یا یه برد تبدیل سوکت دار هم اندازه سوکت درایور طراحی کنی .
البته اگر درخواست زیاد باشه یک ویدیو از اموزش نصب و استفاده اونارو هم آماده می کنیم .

کامران محمودزاده
پاسخ
علی

سلام و خسته نباشید
هزینه ساخت یه پرینتر با دقت 100 میکرون و ابعاد پیرنت 50*50*50 با متریال با کیفیت حدودا چقدر درمیاد؟

با سلام و عرض ادب هزینه ای بین ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان ( بر اساس نوع قطعات) خواهد داشت

کامران محمودزاده
پاسخ
یاسر

با سلام
خدمت دوستان و
جناب مهندس محمودزاده عزیز
بنده‌‌ دوره رو‌ خریدم واقعا مطالب کامل و تدریس کاملا حرفه ایه به همه دوستان پیشنهاد میشه حتی برای کسانی که مبتدی در الکترونیک هستن مطمئن باشید به ریزترین نکته ها هم اشاره شده و هیچ جای مبهمی وجود نداره .
فقط اگه آقای مهندس محمودزاده لطف کنن برای مشکل تامین قطعاتشم یه فکری بکنن خیلی عالی میشه
فکر کنم این معظل همه دوستانیه که دوره رو خرید کردن و دست خالی برای مونتاژ این دستگاه بی نظیر موندن .

سلام آقا یاسر عزیز و تشکر از بازخورد بسیار مثبتتون. خوشحالم که از دوره راضی هستید و مطالب برایتان مفید بوده است.
در مورد مشکل تامین قطعات، حق با شماست. این یکی از چالش‌هایی است که متاسفانه بسیاری از علاقه‌مندان به ساخت پرینتر سه بعدی با آن مواجه هستند. برای حل این مشکل پکیج هایی آماده کردیم که کل قطعات همراه با ابزار و وسایل مورد نیاز را شامل می شود . این پکیج ها را می توانید از داخل فروشگاه سایت wle.ir/shop تهیه کنید

کامران محمودزاده
پاسخ
کاربر

سلام
امینی هستم ضمن تشکر از دوره آموزشی پرینتر سه بعدی  بسیار خوبتان و توضیحات بسیار مفید آن

سلام و عرض ادب . از اینکه در دوره آموزشی پرینتر سه بعدی شرکت کردید و از آن راضی هستید بسیار خوشحالیم. ما همیشه تلاش می‌کنیم تا آموزش‌هایمان به بهترین شکل ممکن ارائه شود و شما بتوانید به راحتی از آن‌ها استفاده کنید.

کامران محمودزاده
پاسخ
سجاد

سلام مهندس عزیز.لطفا بفرمایید با توجه به تستی که از پرینتر سه بعدی ساخته شده گرفتید سرعت چاپ در هر دقت چقدر است.چون پارامتر مهمی هست

با سلام سرعت پرینت به پارامتر های مختلفی بستگی داره ولی از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلی متر بر ثانیه تست کردیم و نتیجه خوبی گرفتیم

کامران محمودزاده
پاسخ
امیرمنصور

ممنون از لطف شما واقعا دوره فوق العاده برزگزار کردید لذت بردم از توضیحات بی نقصتون ❤️❤️? موفق و پایدار باشید مهندس جان

سلام امیر جان، خیلی خوشحالم که دوره مورد پسندتون واقع شده. هدفم این بود که بتونم به ساده‌ترین شکل ممکن مفاهیم پیچیده رو بهتون منتقل کنم. امیدوارم این دوره، آغاز یک مسیر هیجان‌انگیز برای شما باشه

کامران محمودزاده
پاسخ
Matin

سلام استاد خسته نباشید خداقوت
هزینه ساخت با ابعاد چاپ یک متر در یک متر با دقت 200 میکرون چقدر هزینه نیازه؟ با قطعات خوب و باکیفیت

سلام وقتتون بخیر 15 تا 20 میلیون هزینه میخواد . البته با هزینه خیلی خیلی پاین تر هم میشه درستش کرد

کامران محمودزاده
پاسخ
امیر

درود و وقت بخیر. سوالی داشتم اینکه هزینه پکیج قطعات پرینتر سه بعدی چقدر هست ( در بهترین و باکیفیت ترین لحاظ هم قطعات و هم خود محصول نهایی از نظر کیفیت محصولی که تولیدخواهدشد)؟ آیا قیمت تمام شده برای کسانی که آموزش رو هم تهیه کرده باشن متفاوت هست؟
سپاس از شما

سلام آقا امیر عزیز، امیدوارم حالت خوب باشه
برای یک پرینتر 20×20 اگر کمی حوصله داشته باشی با هزینه تقریبی 3 تا 7 میلیون می تونی یک پرینتر درست کنی و اگر بخوای از بهترین قطعات استفاده کنی 7 تا 15 میلیون هزینه میخواد.
کیفیت نهایی چاپ به دو عامل بستگی داره . یکی خود پرینتر و یکی هم اپراتور پرینتر (یعنی کسی که با پرینتر کار می کنه). اگر پرینتر اپراتور خوبی داشته باشه با یک پرینتر ارزون قیمت کار یک پرینتر گرون قیمت رو انجام میده . وقتی زیاد هزینه می کنم از قطعاتی استفاده می کنیم که طول عمر زیادی دارند و سنسور هایی رو به پرینتر اضافه می کنیم که بتونیم سریع تر تنظیمات و کالیبره و … رو انجام بدیم .
بله 100 درصد برای افرادی که دوره رو تهیه کردن خدمات ویژه ای داریم .

کامران محمودزاده

درود آقا کامران. سپاس از پاسخ شما. بسیار هم عالی.یه مورد رو فقط میخواسنم بدونم و اینکه آیا شما نمونه ندریسهاتون رو برای دیدن و تصمیم گیری راحتتر دارید؟ البته جسارت من ببخشید. مطمئنا مشکل در تدریس نیست. مشکل از من هست که باید ببینم میتونم با نحوه ندریس شما ارتباط برقرار کنم. سپاس

امیر

سلام مجدد ، بله حق با شما هست کاش چند نمونه از تدریس ها رو در سایت قرار میدادیم . کمی سرم خلوت بشه حتما این کارو انجام میدم

کامران محمودزاده

درود دوباره و سپاس از پاسخ شما. بیصبرانه منتظر نمونه تدریسها هستم.

امیر

سلام ، لطفا در تلگرام یه پیام برام بفرست

کامران محمودزاده
پاسخ
Moham

ُلام قطعات سه بعدی رو از کجا میشه تهیه کرد ممنون

سلام وقتتون بخیر ، به زودی پکیج کامل قطعاتشو در سایت قرار میدیم

کامران محمودزاده
پاسخ
علی

سلام خدمت مهندس کامران عزیز. مهندس من میخواستم ببینم فایلهای قطعاتی که باید پرینت کنیم رو کجا قرار دادین برای دانلود. من دیدم که فرمودین خودتون برای فروش میگذارین اما من دسترسی دارم به پرینتر و خودم میخوام پرینتشون کنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

سلام آقا علی عزیر وقتت بخیر ، توی همین صفحه اگر وارد حساب کاربری خودت شده باشی در بخش دانلود فایل های پیوست می تونید همه فایل هارو دانلود کنید

کامران محمودزاده
پاسخ
عرفان

سلام قیمت کامل قطعات پرینتر مذکور چقدر میشه ؟ می‌خوام دوره رو بخرم ولی قبلش باید قیمت قطعات رو بدونم ببینم به بودجه ام میخوره ؟

سلام وقتون بخیر ، بر اساس نوع قطعات می تونه از 5 تا 10 میلیون متفاوت باشه .

کامران محمودزاده
پاسخ
شعیب

سلام وقتتون بخیر. توی سایت نوشتید که دوره در حال برگزاری هستش. آیا اگه ما دوره رو بخریم ادامه دوره رو میتونیم داشته باشیم یا فقط تا جایی که الان هستش؟

با سلام کاربرای دوره ، به تمام مطالب که در آینده هم اضافه میشه دسترسی خواهند داشت و دسترسی هم نامحدوده و زمان دار نیست

کامران محمودزاده
پاسخ
بهروز

سلام با استفاده از این دستگاه که میسازیم میتونیم tpu هم برزنیم باهاش؟

سلام وقتتون بخیر ، بله همه نوع فیلامنتی رو میتونی باهاش پرینت بگیری

کامران محمودزاده
پاسخ
حمیدرضا

سلام آیا تمامی برد های کنترلی برای پرینتر ۳ بعدی توضیح داده شده یا فقط یه برد توضیح داده شده و اینکه آیا میشه بجای استپ موتور از سرو و موتور استفاده کرد برای بالا بردن سرعت چاپ

سلام وقتتون بخیر چندین برد آموزشی توضیح داده شده . ما از استپ موتور استفاده کردیم. در رابطه با استفاده از سرور موتور تست نکردیم

کامران محمودزاده
پاسخ
جواد

سلام و وقت بخیر
بعد از گذراندن آموزش پرینتر سه بعدی برای ساخت یا آموزش پرینتر سه بعدی ساخت قطعات فولادی چطور می‌توان اقدام کرد؟

سلام وقتتون بخیر ، خودمون پکیج قطعات رو در اختیارتون قرار خواهیم داد

کامران محمودزاده
پاسخ
علی

سلام. خسته نباشید.
چه مدت طول میکشه کسی که آشنایی کمی با الکترونیک داره بتونه به کمک این دوره قطعات رو سر هم کنه؟

سلام وقتتون بخیر دوره به شیوه ای هست که یک فرد خیلی مبتدی هم می تونه پرینتر خودش رو بسازه و ازش استفاده کنه . همین که اموزش ها رو دنبال کنی در انتهای دوره قطعا می تونی پرینتر خودت رو بسازی

کامران محمودزاده
پاسخ
علیرضا

با سلام آیا امکانش هست جای نازل یه اسپیندال موتور بزارم و دستگاه رو تبدیل بهcncبکنم برای برش mdf

سلام مکانیزم cnc کمی فرق داره و نباید از تسمه و … استفاده بشه . ولی میشه لیزر وصل کرد

کامران محمودزاده
پاسخ
فرزاد

سلام وقت بخیر
چند وقت پیش تخفیف خوبی برای این دوره گذاشته بودید امکانش هست دوباره تخفیف بگذارید؟
با تشکر

سلام تخفیف yalda1402 فعال هست می تونید استفاده کنید

کامران محمودزاده
پاسخ
ارسلان

سلام و عرض ادب خدمت استاد گرامی
آموزش های عالیتون را تا انتهای فصل 2 دیدم .
لطفا سریعتر ادامه کلیپ ها رو آپلود کنید . تشکر فراوان از کیفیت بسیار بالای آموزش .

سلام آقا ارسال عزیز خیلی خوشحال هستم که از آموزش ها راضی بودید ، آموزش ها در حال اپلود هستند.

کامران محمودزاده
پاسخ
ایوب

سلام واقعا ممنون بابت توضیحات جامعتون با خیال راحت میتونم خریداری کنم دورمو ممنون ازتون

درخدمتم، موفق و پیروز باشی آقا ایوب عزیز

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

جناب مهندس محمود زاده عزیز ببخشید با نازل 400 میکرون شما بقیه رو پرینت کرفتین در فیلم که چندیدن پرینت رو با هم مقایسه کردین یا نازل رو عوض کردین و ببخشید در مورد پرینت رنگی هم میشه ی فیلم کوتاه قرار بدین با تشکر

بله همه تست ها با نازل 0.4 میل هستند . فریم f450 هم با نازل 0.5 هست . همه با یک پرینتر پرینت شدن . انشالله سر فرصت فیلم های بیشتری از تست های پرینتر قرار میدم

کامران محمودزاده
پاسخ
نعمت

سلام اگه میشه مشخصات قطعات کامل پرینتر بزارید تا بخوام قطعات بگیرم چند ماه تول میکشه بد بیام دوره خریداری کنم
پول که همه قطعات را یکجا تهیه کنند ندارم

سلام اقا نعمت عزیز ، به زودی پکیچ قطعات در سایت موجود میشه و در داخل دوره همه موارد موجود هستند .

کامران محمودزاده
پاسخ
عرفان

سلام
با این دستگاه که آموزش دادین قطعه تا چه ابعادی قابل پرینت هست

سلام وقتتون بخیر ، در آموزش 20 در 20 آموزش داده میشه ولی آموزش به صورتی هست که که تا 1 متر در 1 متر هم طبق آموزش می تونید بسازید

کامران محمودزاده
پاسخ
صفا

سلام آقا کامران ، تاریخ 3خرداد دوره پرینت 3بعدی رو از طریق گوشی با کد 31480 خریدم، با گوشی وارد سایت میشم دوره فعاله ، ولی با کامپیوتر که وارد سایت میشم دوره واسم فعال نیست ،لطف میکنید واسم فعالش کنید.

سلام آقا صفای عزیز، اوکی شد. لطفا تست کنید

کامران محمودزاده
پاسخ
صفا

سلام،امروز دوره پرینت ۳بعدی رو از طریق گوشی با کد ۳۱۴۸۰ خریداری کردم و تو گوشی دوره فعال شده، ولی با رایانه وارد دوره میشم دوره واسم غیر فعاله و باید دوره رو خریداری کنم

آقا صفای عزیز و دوست داشتنی سلام ، شما 3 اکانت دارین احتمالا با دو اکانت متفاوت وارد حسابتون شدید .

کامران محمودزاده
پاسخ
نیما

سلام وقت بخیر مهندس جان کاش بجای آردینو مگا از esp32 استفاده می کردید که قدرت پردازش بیشتری داشته باشه

سلام اقا نیمای عزیز با توجه به اینکه به ورودی و خروجی های خیلی زیادی نیاز داریم نمیشه از esp32 استفاده کرد و اردوینو مگا برای پرینتر سه بعدی عالیه و حتی نمونه های تجاری خیلی حرفه ای هم از همین استفاده می کنند . esp32 رو بعدا برای ارتباط با اینترنت و کنترل داخل شبکه اضافه می کنیم . در رابطه با پردازش پرینتر بایدبگم به پردازش قوی نیاز نداره چون خود برد کنترل فقط جی کد رو میخونه و دستوراتشو اجرا می کنه . حتی با arduino uno هم میشه پرینتر رو درست کرد فقط اون وقت بخاطر کمبود پورت نمیشه نمایشکر و کارت حافظه اضافه کرد و با پورت usb و از طریق کامپیوتر اونو کنترل کرد . شک نکنید مگا بهترین گزینه هست حالا در ادامه بهتر متوجه می شید

کامران محمودزاده
پاسخ
عرفان

ابعاد قطعه ای که با این دستگاه میشه پرینت گرفت چقدر هست

با سلام ابعداد پیش فرض که آموزش داده میشه 20 در 20 هست ولی طبق آموزش می تونید اونو تا 1 متر در 1 متر هم ارتقا بدید.

کامران محمودزاده
پاسخ
عرفان

با سلام و درود من دوره ربات نویسنده رو خریداری مردم و قصد خرید این دوره و پوره cnc و بقیه رو داشتم اما متاسفانه در تهیه برد چاپی با مشکل روبرو شدم . سفارش ساخت که دادم برای یک برد ۸سانتی متری ۹۰۰ هزار تومان هزینه میخوان و هیچ سایتی تمام قطعات رو ندارن و کلی هزینه کرایه باید داده بشه تا وسایل جمع بشن اگه مدیران لطف بکنن و لوازم مورد نیاز برای ساخت رو در فروشگاه سایت قرار بدن عالی میشه .

سلام اقا عرفان عزیز ، بله درست هست هزینه بالا هست . ما قطعات رو در اختیار کاربران قرار میدیم . برای برد هم حدود 50 تمن هزینه ش میشه و با cnc مخصوصمون براتون اوکی می کنیم. از بابت تهیه قطعات نگران نباشید

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام و درود ممنون از دوره های خوبتون اگر ممکنه اموزش ساخت سی ان سی چوب رو هم قرار بدین

سلام آقا محمد عزیز ، خودم مشن=تاقن دوره پرینتر تموم شده سی ان سی رو شروع کنم .

کامران محمودزاده
پاسخ
پویا

درود بر شما
لایسنس دسترسی به دوره موجود نیست
ممنون میشم فعال بفرمایین

سلام پویا جان ، لایسنس ها از تاریخ 5 به صورت اتوماتیک فعال و براتون پیامک میاد

کامران محمودزاده
پاسخ
صفا

سلام مهندس محمود زاده عزیز،وقتی این دوره رو دیدم خیلی ذوق زده شدم. امیدوارم مثل دوره سی ان سی با لیزر ، پربار باشه.دستتون درد نکنه خداقوت .

به به آقا صفای عزیز ، کاربر همیشگی و بامعرفت سرزمین الکترونیک. تمام تلاشمونو می کنیم که دوره مفیدی باشه .

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

جناب محمود زاده ببخشید قابلیت طراحی عکس های رنگی رو هم داره در هنگام پرینت کردن؟

با سلام در بخش آخر این مورد آموزش داده می شود

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

اقای محمود زاده اگه امکانش براتون باشه ی قسمت از اموزش بخش الکترونیکی دستگاه رو قرار بدین و قسمت از هم نرم افزار ک طراحی انجام میشه با تشکر

سلام اقا محمد عزیز ، به زودی بخش ویدیوهای نمونه به دوره اضافه میشه و چند جلسه رو اونجا قرار میدم

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

با سلام ببخشید اقای محمود زاده عزیز هزینه ساخت پرینتر سه بعدی ک شما اموزش رو میدیدن تقریبا چقدر میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام آقا محمد عزیز ، در این تاریخ از 3 میلیون اتا 10 میلیون متغیره ، بر اساس نوع قطعات قیمت تفاوت داره . ولی دقت خیلی خوبی دارن . در حال بروز رسانی هستم فیلم های تست دقت و … پرینتر رو قرار میدم و یک پلتفرم جدیدم ساختم که باید عکس و … رو اضافه کنم . پرینتری که اموزش داده میشه دقت 50 میکرون داره و قطعه ای که باش ساخته میشه اصلا مشخص نیست ریخته گریه یا کار پرینتره . به زودی فیلم هارو اضافه می کنم

کامران محمودزاده
پاسخ
احمدرضا

درود ارادت جناب محمود زاده و همکاران عزیزتون خداقوت دستتون دردنکنه چقدر آموزش شیرین و جذابی هست، باز قسمت بشه شاگردیتون رو بکنیم در قسمت آمزش طراحی در نرم افزارهای مربوطه، جوری هست که کاربری که هیچ اطلاعی نداره بتونه قطعه ای رو طراحی کنه؟

سلام استاد بزرگواد . شما تاج سر مایی . اموزش هیچ بخش برنامه نویسی نداره و از فریمورک استفاده شده و تنها بخش تنظیمات و کانفیگه که اونم خیلی ساده هست و به سادگی قابل فهمه .

کامران محمودزاده
پاسخ
محمد

سلام و درود
ممنون که این دوره عالی رو قرار دادید
ممکنه بفرمایید هزینه ساخت یک پرینتر که با این دوره ساخته بشه چقدره؟
یه پرینتر در حد اینی که لینکشو میذارم
https://walkala.com/product/%d9%be%d8%b1%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%af-ender-creality-3d-high-precision-ender-5-pro-3d-%d9%85%d8%af%d9%84-win-os2917eu/?utm_medium=PPC&utm_source=Torob

سلام ساخت این نهایتا در این تاریخ تا 10 میلیون هزینه ساختش میشه

کامران محمودزاده
پاسخ
×
  • مبلغ دوره
    ۲,۴۹۹,۰۰۰ تومان
  • نویسنده :
    کامران محمودزاده
  • تعداد بازدید :
    ۳۸,۸۴۹ نفر
  • تاریخ آپدیت :
  • حجم دانلود
    ۱۵ گیگابایت
  • زمان ویدیو
    ۴۵ ساعت
  • جلسات
    ۸۵
×
به سبد خرید اضافه شد
×
به سبد خرید اضافه شد