تخفیف 31 درصدی به مناسبت ماه مهر

0

کد تخفیف mehr تنها برای 0 کاربر دیگر قابل استفاده است

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه‌ای

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه‌ای به صورت 0 تا 100 می باشد و شما با گذراندن دوره می توانید پرینتر خود را به صورت کامل بسازید .


دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه‌ای
🟡 حجم دانلود 5 گیگابایت
🟢 تعداد دیدگاه 34 دیدگاه
🔵 امتیاز ویدیو 4.5 ستاره
🟣 بازدید دوره 6,730 نفر

توضیحات تکمیلی دوره

با دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی، پرینتر حرفه ای و دقیق خود را با کمترین هزینه بسازید. اگر در زمینه الکترونیک و رباتیک فعالیت دارید داشتن پرینتر سه بعدی FDM بسیار ضروری خواهد بود چون با استفاده از پرینتر سه بعدی می توانیم ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنیم و پروه های رباتیک بسیار پیشرفته و خلاقانه ای را طراحی کنیم.

برای داشتن یک پرینتر سه بعدی خوب دو راه پیش روی ماست، اولی خرید پرینتر سه بعدی و دومی ساخت آن است. ما خرید پرینتر سه بعدی را توصیه نمی شود چون با هزینه بسیار بسیار پایین تر می توان یک پرینتر عالی و بسیار با کیفیت درست کرد. ویدیوی زیر را مشاهده کنید تا متوجه کیفیت عالی پرینت شوید.

بررسی کیفت پرینتر سه بعدی ساخته شده: 


بعداز چندین سال استفاده از پرینتر سه بعدی تصمیم گرفتیم با دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی FDM تجربیات خود را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم و با ساخت 0 تا 100 پرینتر سه بعدی حرفه ای شما را با دنیای شیرین پرینترهای سه بعدی آشنا کنیم. برای تولید این دوره بسیار هزینه شده و انواع قطعات و پلتفرم های موجود تست شده تا یک نمونه عالی و بدون نقص ارائه گردد.

پرینتر طراحی شده بر اساس سیستم اکسترودر دایرکت (Direct):

در سیستم Direct اکسترودر و بخش هات اند پرینتر به صورت یک پکیج کامل روی محور X سوار می شود، در این روش فیلامنت مستقیما به داخل نازل کشیده می شود و همین مورد باعث می شود فیلامنت کمتر گیر کند، بتوانیم از استپ موتور ضعیف استفاده کنیم و با فیلامنت های متنوع پرینت بگیریم ولی از انجایی که وزن پکیج زیاد می شود باعث ایجاد لرزش و افت کیفت می شود و نمی توانیم با سرعت و شتاب بالا پرینت انجام دهیم .

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی

پرینتر طراحی شده بر اساس سیستم اکسترودر باودن (Bowden):

در سیستم Bowden اکسترودر به صورت ثابت روی پرینتر نصب  شده و بخش هات اند به صورت جدا روی محور X قرار میگیرد و ارتباط بین اکسترودر و بخش هات اند از طریق لوله نسوز تفلون صورت میگیرد . در این روش چون ورزن بخش هات اند سبک است و لرزش کمتری ایجاد می شود ، کیفیت چاپ خیلی بیشتر می شود و با سرعت و شتاب بیشتری می توانیم پرینت بگیریم ولی در عوض نمی توانیم با فیلامنت های انعطاف پذیری کار کنیم و برای اکسترودر باید از موتور قوی تری استفاده کنیم.

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی

 

آینده شغلی و مزایای پرینتر سه بعدی

پرینترهای سه بعدی به شکل امروزی چندین سال است که رواج پیدا کردن و روز به روز محبوب تر و پر استفاده تر می شود. توسط پرینتر سه بعد می توانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و با ارائه خدمات چاپ سه بعدی کسب درآمد کنید. همچنین می توانید به تولید کننده پرینتر سه بعدی تبدیل شوید و با ساخت و فروش پرینتر های سه بعدی به درآمد برسید. این مواردی که اشاره شد کسب درامد به صورت مستقیم با پرینتر های سه بعدی بود . از قطعات تولید شده با پرینتر سه بعدی می توان در تولید محصولات تجاری و تحقیقاتی استفاده نمود که در این حالت پرینتر سه بعدی به صورت غیر مستقیمم به شما سود می رساند. بسته به خلاقیت و توانایی شما به شیوه های مختلفی می توان از پرینتر سه بعدی کسب درآمد کرد.

تعدادی از کاربردهای پرینتر سه بعدی  

تبدیل ایده ها به واقعیت : با استفاده از پرینتر سه بعدی می توان ایده های خود را به واقعیت تبدیل کرد. هر ایده و طرحی که در ذهن شما هست به راحتی با استفاده از پرینتر سه بعدی به واقعیت تبدیل می شود. حالا ایده شما ممکن است ساخت یک اسباب بازی ، ساخت ربات و تجهیزات الکترونیک و یا تعمیر وسایل منزل باشد. هزینه ساخت قطعات با پرینتر سه بعدی بسیار پایین و کار کردن با آن بسیار جذاب می باشد.

تولید انبوه یک محصول تجاری : محصولات تجاری معمولا به صورت انبوه تولید می شوند و این انبوه سازی هزینه بسیار بالایی دارد. در صورتی که محصول نهایی شما ایرادی داشته باشد باعث ضرر سنگین مالی می شود. در اینجا پرینتر سه بعدی به کمک ما میاد و جلوی ضرر و زیاد رو میگیره، ابتدا با استفاده از پرینتر سه بعدی چند نمونه اولیه از محصول را تولید و مورد بررسی قرار می دهیم . در صورتی که محصولات بدون عیب و نقص بودند با خیال راحت می توان محصول را به تولید انبوه رساند.

تولید قطعه برای یک محصول تجاری : در صورتی که یک محصول تجاری گران قیمت را در تعداد پایین تولید می کنید به راحتی می توان بعضی از بخش ها را با استفاده از پرینتر سه بعدی به صورت مستقیم پرینت کرده و در ساخت محصول استفاده کرد. البته لازم است از فیلامنت مناسب استفاده کرده و محدودیت های ماده استفاده شده را در نظر گرفت. فیلامنت ها  جنس های مختلفی دارند که هر کدام از آن ها برای شرایط خاصی مناسب است که در داخل دوره به آن پرداخته شده است.

انجام فعالیت علمی و تحقیقاتی : در بسیاری از دانشگاه ها و آزمایشگاه ها از پرینتر سه بعدی برای کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی استفاده می شود. مثلا از پرینتر سه بعدی در زمینه پزشکی برای ساخت مدل‌های آناتومیک ، اعضای مصنوعی ، سمعک و … استفاده می شود .

تعدادی کاربردهای پرینتر سه بعدی در زمینه الکترونیک و رباتیک

  • ساخت کیس برای بردهای توسعه مانند آردوینو ، رزبپری پای و …
  • ساخت کیس برای مدار های الکترونیکی
  • ساخت شاسی برای ربات های جنگجو ، آتش نشان و مسیریاب و …
  • ساخت فریم برای انواع ربات های پرنده، کوادکوپتر و کوادروتور
  • ساخت انواع پایه موتور و تجهیزات نگهداری قطعات رباتیک
  • ساخت نمونه های اولیه از کیس های مدار
  • ساخت انواع جاباتری و نگهدارنده قطعات الکترونیک
  • ساخت قطعات پرینتر سه بعدی و ….

دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی FDM چه مزایایی دارد؟

1 – ساخت پرینتر سه بعدی در زمان کوتاه با کمترین هزینه 

یک دستگاه پرینتر سه بعدی از بخش مکانیکی، الکترونیکی و سورس کد تشکیل شده است و علاوه این موارد برای کار با پرینتر سه بعدی لازم است یک اپراتون خوب باشیدو برای رفع خطا و تنظیم کردن پرینتر لازم هست یک تعمیر کار و فنی کار پرینتر سه بعدی باشید. فراگیری این موارد نیاز به صرف وقت و هزینه بسیار زیادی است. در دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی مطالب به صورت منظم و براساس پیش نیاز دسته بندی شده و در شش فصل ارائه شده است . هر جلسه با فیلم آموزشی و توضیحات کامل همراه با فایل های لازم ارائه می گردد تا درک مطالب به صورت کامل انجام میگیرد. با دنبال کردن آموزش در کوتاه ترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه می توانید یک پرینتر سه بعدی حرفه را برای خودتان بسازید

2 – ساخت پرینتر سه بعدی با کیفیت پرینت عالی و دائم کار

چندین ساله در زمینه پرینتر سه بعدی فعالیت داریم و نمونه های تجاری زیادی را بررسی کرده و نمونه های زیادی را نیز خودمان طراحی و ساخته ایم، برای ساخت پرینتر سه بعدی از انواع قطعات موجود استفاده کرده ایم و نمونه قطعات موجود مانند انواع اکسترودر، هیت بد، موتور، درایور، نمایشگر و … را استفاده کرده و از نظر کیفیت، هزینه و راندمان آن ها مقایسه کرده و آزمون خطا ها را انجام داده ایم تا بهترین قطعات را انتخاب کنیم. در دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی FDM تجربه چندین ساله خود را با شما به اشتراک می گذاریم و با یک طرح اختصاصی پرینتر سه بعدی کیفیت بالا و هزیته ساخت پایین رو تقدیم شما می کنیم. پرینتر سه بعدی به گونه ای طراحی و تنظیم شده و از قطعاتی استفاده شده که می تواند به صورت 24 ساعته بدون توقف و بدون افت کیفیت و سرعت کار کند .

3 – اپراتوری و آموزش کار با پرینتر سه بعدی و رفع خطا

ساخت یک پرینتر سه بعدی به تنهایی نیاز شما را برآورده نمی کند. شما باید نحوه کارکردن پرینتر سه بعدی به صورت کامل آشنا شوید و بتوانید با پرینتر سه بعدی به صورت درست و اصولی کار کنید. از نرم افزار های اسلایسر در بهترین کانفیگ استفاده و به همه گزینه و جزئیات نرم افزار مسلط و  اصطلاحات پرینتر سه بعدی را یاد بگیرید. اپراتور پرینتر سه بعدی در صورت بروز خطا باید دلیل آن را پیدا کرده و مشکل را رفع کنید و با تکنیک های حرفه ای از حداکثر توان پرینتر سه بعدی خود استفاده کنید. و پرینت شما باید بهترین کیفت را داشته باشد. این ها نکاتی است که در دوره ساخت پرینتر سه بعدی fdm یاد میگیرید و با خرید پرینتر سه بعدی از این موارد محروم میشید . در اینجا تفاوت کسی که پرینتر را ساخته با کسی که آن را به صورت آماده خریداری کرده است معلوم می شود. کسی که پرینتر را خریده با کوچکترین خطا آشفته می شود ولی کسی که پرینتر را ساخته چون خالق پرینتر است و با عملکرد و کار همه بخش ها آشنا است به راحتی پرینتر را خطایابی و تعمیر می کند .

4 – پشتیبانی و دسترسی به دوره بدون محدودیت

یکی از دغدغه های کاربران مدت زمان دسترسی به مطالب دوره است. با تهیه دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی به صورت نامحدود به مطالب و ویدئو های دوره دسترسی خواهید داشت و هر زمان که نیاز باشد می توانید ویدیو و مطالب دوره ساخت پرینتر را دانلود و از آن ها استفاده کنید. پس با خیال راحت دوره را تهیه و هر وقت دوست داشتید مطالب را مطالعه کنید. رفع اشکال و پشتیبان دوره نیز نامحدود است و هر وقت شروع به ساخت پرینتر کردید ما کنار شما هستیم و سوالات شما را پاسخ می دهیم

5 – تهیه قطعات پرینتر سه بعدی به صورت پکیج

یکی از بخش های سخت ساخت پرینتر سه بعدی تهیه قطعات آن می باشد. قطعات پرینتر سه بعدی در قیمت، کیفیت و مدل های مختلفی موجود است . معمولا همه قطعات در یک فروشگاه موجود نیستند و برای خرید باید از چندین فروشگاه استفاده کنیم و چندین هزینه پست بدهیم. بعضی از قطعات پلاستیکی نیز اصلا وجود ندارند و باید از خدمات پرینت سه بعدی استفاده کنیم . همه این موارد باعث می شوند اگر از در خرید قطعات دقت نکنیم هزینه بیشتری بپردازیم و زمان بیشتری از ما گرفته شود. ما برای کاربران دوره پرینتر سه بعدی پکیج کامل قطعات پرینتر سه بعدی را آماده کرده ایم تا با خیال راحت همه قطعات را یکجا تهیه کنند و دغدغه خرید قطعات را نداشته باشند.

دوره در حال برگزاری است …

فهرست مطالب ارائه شده

  1. فصل اول: مقدمه

    1. آشنایی با انواع پرینتر سه بعدی و عملکرد آن ها  1
    2. آشنایی با کابردهای پرینتر سه بعدی 2
    3. آشنایی با پرینتر های سه بعدی FDM و بخش های مختلف آن 3
    4. راهنمای مطالعه دوره و خرید قطعات پرینتر سه بعدی 4
  1. فصل دوم: مکانیک پرینتر سه بعدی

      معرفی قطعات مکانیکی پرینتر سه بعدی شماره

    1. معرفی ابزار و وسایل لازم جهت ساخت پرینتر سه بعدی 1
    2. آشنایی قطعات مکانیکی لازم برای ساخت پرینتر سه بعدی 2
    3. معرفی فریم و اسکلت پرینتر سه بعدی و شیوه ساخت آن 3
    4. کاربر پروفیل های آلومینومی برای ساخت پرینتر سه بعدی و آشنایی با آن 4
    5. آشنایی با شفت هارد کروم و انواع بلبرینگ های مورد نیاز پرینتر سه بعدی  5
    6. آشنایی لید اسکرو، تسمه GT2 ، فولی و هرزگردهای پرینتر سه بعدی 6
    7. آشنایی با قطعات پلاستیکی و نام تخصصی آن ها در پرینتر سه بعدی  7

    مونتاژ بخش مکانیکی پرینتر سه بعدی شماره

    1. آموزش پیاده سازی و مونتاژ فریم و اسکلت اصلی پرینتر سه بعدی 1
    2. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور X و تراز کردن آن 2
    3. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور Y و نصب نگهدارنده هیت بد  3
    4. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور Z و متصل کردن محورها به یکدیگر  4
    5. آموزش نصب استپرموتور های محور X و Y و تنظیم کردن آن‌ها  5
    6. آموزش اتصال تسمه محور X و Y و کالیبره کردن آن‌ها 6
    7. آموزش پیاده سازی و مونتاژ محور Z و کالبیره کردن آن 7
    8. بیان نکات مهم در مورد مونتاژ بخش مکانیکی پرینتر  8

    فصل سوم : الکترونیک پرینتر سه بعدی

    معرفی قطعات الکترونیکی لازم برای ساخت پرینتر سه بعدی  شماره

    1. انتخاب استپر موتور و درایور پرینتر سه بعدی 1
    2. بررسی انواع برد کنترل پرینتر سه بعدی و راهنمای انتخاب 2
    3. انتخاب نمایشگر و ورودی کارت حافظه پرینتر سه بعدی 3
    4. بررسی هیت بد پرینتر سه بعدی و راهنمای انتخاب 4
    5. بررسی اکسترودر های DIRECT و اجزای تشکیل دهنده 5
    6. بررسی استرودر های BOWDEN و اجزای تشکیل دهنده 6
    7. بررسی سنسور های تراز اتوماتیک هیت بد و راهنمای انتخاب 7
    8. بررسی سنسور تشخیص اتمام فیلامنت و endstop ها 8
    9. بررسی سایر قطعات الکترونیکی بکار رفته در پرینتر سه بعدی 9

    آشنایی با اکسترودر و بخش هات اند پرینتر سه بعدی شماره

    1. معرفی انواع اکسترودر و شیوه عملکرد آن 1
    2. بررسی اکسترودر های direct مستقیم 2
    3. بررسی استرودر های bowden غیر مستقیم 3
    4. بررسی اجزای تشکیل دهده هات اند4
    5. معرفی نازل و انواع جنس ، سایز و مدل  5
    6. دلیل استفاده از هیت سینک و فن هیت سینک  6
    7. فن خنک کننده قطعه و دلیل استفاده 7
    8. معرفی محفظه الومینومی و انواع مدل آن 8

    مونتاژ بخش الکترونیکی پرینتر سه بعدی  شماره

    1. آموزش نصب برد کنترل روی پرینتر سه بعدی 1
    2. آموزش نصب درایور استپر موتور و تنظیم میکرو پله 2
    3. آموزش وصل کردن استپر موتور ها به برد کنترل  3
    4. آموزش نصب هیت بد و اتصال آن به برد کنترل 4
    5. آموزش نصب اکسترودر DIRECT و اتصال آن به برد کنترل 5
    6. آموزش نصب اکسترودر BOWDEN و اتصال آن به برد کنترل 6
    7. آموزش نصب سنسور تراز اتوماتیک هیت بد (ABL) و اتصال آن به برد کنترل 7
    8. آموزش نصب و سیسم کشی لیمیت سویچ های محور X و Y  8
    9. آموزش نصب نمایشگر و اتصال آن به برد کنترل پرینتر سه بعدی9
    10. آموزش نصب منبع تغذیه و سیم کشی های آن10
    11. آموزش سوار شدن فیلامنت در پرینتر های DIRECT و BOWDEN 11
  1. فصل چهارم : فریمورک و سورس کد پرینتر سه بعدی

    آشنایی با سورس کد پرینتر سه بعدی  شماره

    1. بررسی فریمورک های کنترل پرینتر سه بعدی 1
    2. انتخاب فریمورک مناسب با پرینتر سه بعدی 2
    3. نصب و آماده سازی نرم افزار جهت نصب سورس روی پرینتر 3

    تنظیمات سورس کد و نصب فریموک روی پرینتر شماره

    1. آموزش انجام محاسبات برای حرکت استپر موتور های محور X  و Y 1
    2. آموزش انجام محاسبات برای حرکت استپر موتور های محور Z 2
    3. آموزش انجام محاسبات برای حرکت استپر موتور اکسترودر E 3
    4. تنظیمات کامل سورس براساس پرینتر سه بعدی طراحی شده 4
    5. کانفیگ نوع نمایشگر و کارت حافظه (برای نمایشگر های مختلف) 5
    6. کانفیگ هیت بد و نازل و تنظیمات آن   6
    7. کانفیگ و تنظیم شتاب و سرعت حرکت 7
    8. کانفیگ و تنظیم سنسور های بکار رفته 8
    9. آموزش نصب فریمورک روی پرینتر سه بعدی 9

    تست اولیه پرینتر سه بعدی شماره

    1. بررسی صحت عملکرد بخش های مختلف پرینتر سه بعدی 1
    2. تست پرینتر سه بعدی با استفاده از کامپیوتر 2
    3. تست پرینتر با استفاده از نمایشگر و کارت حافظه 3
  1. فصل پنجم : اپراتوری و تنظیمات پرینتر سه بعدی

    تنظیمات اولیه پرینتر سه بعدی شماره

    1. کالیبره و تراز هیت بد پرینتر سه بعدی 1
    2. چالش لایه اول و ترفند های افزایش چسبندگی 2
    3. مقایسه شیشه، پد مغناطیسی و استیکرهای هیت بد 3
    4. عایق کردن هیت بد پرینتر سه بعدی و نصب پد مغناطیسی 4
    5. تنظیم و کالیبره کردن نقطه صفر هیت بد 5
    6. کالیبره و تنظیم کردن اکسترودر ، نازل پرینتر سه بعدی  6
    7. تنظیم و کالیبره کردن محورهای x و y و z 7
    8. آشنایی با قابلیت تراز خودکار auto bed leveling و کانفیگ آن  8
    9. آموزش پیاده سازی تراز خودکار هیت بد auto bed leveling 9

    اپراتوری و کار با پرینتر سه بعدی  شماره

    1. آشنایی با اصلاحات نرم افزار های پرینت سه بعدی 1
    2. آموزش نرم افزار SLIC3R برای پرینت مدل های سه بعدی2
    3. رابطه بین اندازه نازل با لایه گذاری و کیفیت چاپ3
    4. بررسی ساپورت و زمان استفاده از آن4
    5. بررسی خطاهای احتمالی و شیوه رفع آن ها5
    6. بررسی مدل های سه بعدی و فرمت های آن6
    7. آموزش کار با نمایشگر و منوهای پرینتر سه بعدی7
    8. آموزش پرینت با کارت حافظه و تنظیمات پرینتر با نمایشگر8
  1. فصل ششم : اسلایسر و نرم افزارهای پرینتر سه بعدی

    آموزش کامل نرم افزار Slic3r   شماره

    1. معرفی بخش های مختلف Slic3r 1
    2. آموزش تنظیم و کانفیگ نرم افزار Slic3r 2
    3. ورود فایل stl و آموزش تنظیمات برای چاپ 3
    4. ایجاد فایل G-Code و آموزش انتقال به پرینتر 4
    5. بیان نکات مهم در رابطه با کار با نرم افزار 5
    6. بیان معایب  مزایای نرم افزار 6

    آموزش کامل نرم افزار cura   شماره

    1. معرفی بخش های مختلف cura 1
    2. آموزش تنظیم و کانفیگ نرم افزار cura 2
    3. ورود فایل stl و آموزش تنظیمات برای چاپ 3
    4. ایجاد فایل G-Code و آموزش انتقال به پرینتر 4
    5. بیان نکات مهم در رابطه با کار با نرم افزار 5
    6. بیان معایب  مزایای نرم افزار 6

    آموزش کامل نرم افزار simplify3D   شماره

    1. معرفی بخش های مختلف simplify3D 1
    2. آموزش تنظیم و کانفیگ نرم افزار simplify3D 2
    3. ورود فایل stl و آموزش تنظیمات برای چاپ 3
    4. ایجاد فایل G-Code و آموزش انتقال به پرینتر 4
    5. بیان نکات مهم در رابطه با کار با نرم افزار 5
    6. بیان معایب  مزایای نرم افزار 6
  1. فصل هفتم : کاربر حرفه ای پرینتر سه بعدی

    انواع متریال (فیلامنت) پرینتر سه بعدی  شماره

    1. بررسی فیلامنت PLA 1
    2. بررسی فیلامنت ABS2
    3. بررسی فیلامنت PETG 3
    4. بررسی فیلامنت HIPS 4
    5. بررسی فیلامنت TPU 5
    6. بررسی انواع رنگ فیلامنت 6
    7. راهنمای پرینت و کار با فیلامنت ها7

    طراحی و دانلود مدل‌های سه بعدی  شماره

    1. معرفی 10 سایت جامع دانلود Stl 1
    2. آموزش جستجو مدل های مورد نظر 2
    3. آموزش نمایش مدل های stl در ویندوز3
    4. معرفی نرم افزار های طراحی سه بعدی 4
    5. راهنمای انتخاب نرم افزار برای یادگیری5

    پرینتر سه بعدی حرفه ای و پیشرفته شماره
    1. آموزش عکاسی پیاپی timelapse با شاتر بلوتوثی 1
    2. اضافه کردن ماژول wi-fi و کنترل پرینتر از راه دور 2
    3. اضافه کردن نازل دوم و چاپ رنگی با پرینتر سه بعدی 3

پیش نیازهای دوره

با مطالعه سرفصل های ارائه شده در دوره آموزش ساخت پرینتر سه بعدی حرفه ای، به جامعیت دوره آموزشی پی خواهید برد. دوره به گونه ای ارئه می شود که هیچ پیش نیازی لازم ندارد و همه افزاد با دنبال کردن آموزش ها می توانند یک دستگاه حرفه ای را برای خود بسازند.

سوالات متداول و پرتکرار

آیا با گذراندن دوره واقعا می توانم یک پرینتر سه بعدی بسازم ؟

دوره به صورتی ارائهشده که با گذراندن دوره می توانید یک پرینتر سه بعدی بسیار دقیق و با کیفیت را برای خود بسازید و از آن استفاده کنید.

پرینتر سه بعدی را خودم بسازم یا نمونه آماده را خریداری کنم ؟

ساخت پرینتر سه بعدی هزینه بسیار پایین تری دارد و با هزینه یک پرینتر آماده می توانید چندین پرینتر را خودتان بسازید . از نظر کیفیت هم پرینتر ساخته شده با نمونه های تجاری و شرکتی رقابت می کند و پرینت بسیار با کیفیتی دارد.

برای ساخت پرینتر سه بعدی آیا لازم است برنامه نویسی بلد باشم ؟

خیر ، برای ساخت پرینتر سه بعدی لازم نیست هیچ زبان برنامه نویسی بلد باشید، برای سورس پرینتر از فریمورک های اپ سورس استفاده می شود که نحوه نصب آن ها بسیار ساده است

رشته من الکترونیک نیست ، آیا می توانم در دوره شرکت کنم ؟

در رابطه با ساخت پرینتر سه بعدی هرچی لازم باشه ارائه می شود و حتی کسی که هیچ دانش فنی و الکترونیکی ندارد با دنبال کردن آموزش به راحتی می تواند پرینتر سه بعدی خود را بسازد

محدوده سنی برای شرکت در دوره چیست ؟

شرکت در دوره هیچ محدودیتی ندارد و با هر سن و سالی می توانید در دوره شرکت کنید. چیزی که لازم است علاقه و تلاش هست

دوره در چه سطی است ؟ برای مبتدی ها و حرفه ای ها پیشنهاد میشه ؟

دوره به شیوه ای ارائه شده که از کاربران مبتدی گرفته تا کاربران حرفه می تواند در دوره شرکت کنند و از مطالب دوره نهایت استفاده رو ببرند

ویدیوهای پیش‌نمایش

ساخت گلدان با پرینتر سه بعدی
ساخت فریم مینی کوادکوپتر با پرینتر سه بعدی
ساخت فریم کواد‌کوپتر F450

برای این مطلب 34 دیدگاه ثبت شده است

شعیب

سلام وقتتون بخیر. توی سایت نوشتید که دوره در حال برگزاری هستش. آیا اگه ما دوره رو بخریم ادامه دوره رو میتونیم داشته باشیم یا فقط تا جایی که الان هستش؟

کامران محمودزاده : با سلام کاربرای دوره ، به تمام مطالب که در آینده هم اضافه میشه دسترسی خواهند داشت و دسترسی هم نامحدوده و زمان دار نیست

پاسخ
1402/05/17
محمد

جناب مهندس محمود زاده عزیز ببخشید با نازل 400 میکرون شما بقیه رو پرینت کرفتین در فیلم که چندیدن پرینت رو با هم مقایسه کردین یا نازل رو عوض کردین و ببخشید در مورد پرینت رنگی هم میشه ی فیلم کوتاه قرار بدین با تشکر

کامران محمودزاده : بله همه تست ها با نازل 0.4 میل هستند . فریم f450 هم با نازل 0.5 هست . همه با یک پرینتر پرینت شدن . انشالله سر فرصت فیلم های بیشتری از تست های پرینتر قرار میدم

پاسخ
1402/03/19
نعمت الله

سلام اگه میشه مشخصات قطعات کامل پرینتر بزارید تا بخوام قطعات بگیرم چند ماه تول میکشه بد بیام دوره خریداری کنم
پول که همه قطعات را یکجا تهیه کنند ندارم

کامران محمودزاده : سلام اقا نعمت عزیز ، به زودی پکیچ قطعات در سایت موجود میشه و در داخل دوره همه موارد موجود هستند .

پاسخ
1402/03/14
عرفان

سلام
با این دستگاه که آموزش دادین قطعه تا چه ابعادی قابل پرینت هست

شارژ کیف پول : برای تشکر از دیدگاه مفیدتان 30,000 تومان به کیف پول شما افزوده شد.

کامران محمودزاده : سلام وقتتون بخیر ، در آموزش 20 در 20 آموزش داده میشه ولی آموزش به صورتی هست که که تا 1 متر در 1 متر هم طبق آموزش می تونید بسازید

پاسخ
1402/03/11
صفا

سلام آقا کامران ، تاریخ 3خرداد دوره پرینت 3بعدی رو از طریق گوشی با کد 31480 خریدم، با گوشی وارد سایت میشم دوره فعاله ، ولی با کامپیوتر که وارد سایت میشم دوره واسم فعال نیست ،لطف میکنید واسم فعالش کنید.

کامران محمودزاده : سلام آقا صفای عزیز، اوکی شد. لطفا تست کنید

پاسخ
1402/03/09
صفا

سلام،امروز دوره پرینت ۳بعدی رو از طریق گوشی با کد ۳۱۴۸۰ خریداری کردم و تو گوشی دوره فعال شده، ولی با رایانه وارد دوره میشم دوره واسم غیر فعاله و باید دوره رو خریداری کنم

کامران محمودزاده : آقا صفای عزیز و دوست داشتنی سلام ، شما 3 اکانت دارین احتمالا با دو اکانت متفاوت وارد حسابتون شدید .

پاسخ
1402/03/03
نیما

سلام وقت بخیر مهندس جان کاش بجای آردینو مگا از esp32 استفاده می کردید که قدرت پردازش بیشتری داشته باشه

شارژ کیف پول : برای تشکر از دیدگاه مفیدتان 20,000 تومان به کیف پول شما افزوده شد.

کامران محمودزاده : سلام اقا نیمای عزیز با توجه به اینکه به ورودی و خروجی های خیلی زیادی نیاز داریم نمیشه از esp32 استفاده کرد و اردوینو مگا برای پرینتر سه بعدی عالیه و حتی نمونه های تجاری خیلی حرفه ای هم از همین استفاده می کنند . esp32 رو بعدا برای ارتباط با اینترنت و کنترل داخل شبکه اضافه می کنیم . در رابطه با پردازش پرینتر بایدبگم به پردازش قوی نیاز نداره چون خود برد کنترل فقط جی کد رو میخونه و دستوراتشو اجرا می کنه . حتی با arduino uno هم میشه پرینتر رو درست کرد فقط اون وقت بخاطر کمبود پورت نمیشه نمایشکر و کارت حافظه اضافه کرد و با پورت usb و از طریق کامپیوتر اونو کنترل کرد . شک نکنید مگا بهترین گزینه هست حالا در ادامه بهتر متوجه می شید

پاسخ
1402/02/30
عرفان

ابعاد قطعه ای که با این دستگاه میشه پرینت گرفت چقدر هست

کامران محمودزاده : با سلام ابعداد پیش فرض که آموزش داده میشه 20 در 20 هست ولی طبق آموزش می تونید اونو تا 1 متر در 1 متر هم ارتقا بدید.

پاسخ
1402/02/22
عرفان

با سلام و درود من دوره ربات نویسنده رو خریداری مردم و قصد خرید این دوره و پوره cnc و بقیه رو داشتم اما متاسفانه در تهیه برد چاپی با مشکل روبرو شدم . سفارش ساخت که دادم برای یک برد ۸سانتی متری ۹۰۰ هزار تومان هزینه میخوان و هیچ سایتی تمام قطعات رو ندارن و کلی هزینه کرایه باید داده بشه تا وسایل جمع بشن اگه مدیران لطف بکنن و لوازم مورد نیاز برای ساخت رو در فروشگاه سایت قرار بدن عالی میشه .

شارژ کیف پول : برای تشکر از دیدگاه مفیدتان 25,000 تومان به کیف پول شما افزوده شد.

کامران محمودزاده : سلام اقا عرفان عزیز ، بله درست هست هزینه بالا هست . ما قطعات رو در اختیار کاربران قرار میدیم . برای برد هم حدود 50 تمن هزینه ش میشه و با cnc مخصوصمون براتون اوکی می کنیم. از بابت تهیه قطعات نگران نباشید

پاسخ
1402/02/21
محمد

سلام و درود ممنون از دوره های خوبتون اگر ممکنه اموزش ساخت سی ان سی چوب رو هم قرار بدین

کامران محمودزاده : سلام آقا محمد عزیز ، خودم مشن=تاقن دوره پرینتر تموم شده سی ان سی رو شروع کنم .

پاسخ
1402/02/04
پویا

درود بر شما
لایسنس دسترسی به دوره موجود نیست
ممنون میشم فعال بفرمایین

کامران محمودزاده : سلام پویا جان ، لایسنس ها از تاریخ 5 به صورت اتوماتیک فعال و براتون پیامک میاد

پاسخ
1402/02/03
صفا

سلام مهندس محمود زاده عزیز،وقتی این دوره رو دیدم خیلی ذوق زده شدم. امیدوارم مثل دوره سی ان سی با لیزر ، پربار باشه.دستتون درد نکنه خداقوت .

شارژ کیف پول : برای تشکر از دیدگاه مفیدتان 15,000 تومان به کیف پول شما افزوده شد.

کامران محمودزاده : به به آقا صفای عزیز ، کاربر همیشگی و بامعرفت سرزمین الکترونیک. تمام تلاشمونو می کنیم که دوره مفیدی باشه .

پاسخ
1402/02/01
محمد

جناب محمود زاده ببخشید قابلیت طراحی عکس های رنگی رو هم داره در هنگام پرینت کردن؟

کامران محمودزاده : با سلام در بخش آخر این مورد آموزش داده می شود

پاسخ
1402/01/26
محمد

اقای محمود زاده اگه امکانش براتون باشه ی قسمت از اموزش بخش الکترونیکی دستگاه رو قرار بدین و قسمت از هم نرم افزار ک طراحی انجام میشه با تشکر

کامران محمودزاده : سلام اقا محمد عزیز ، به زودی بخش ویدیوهای نمونه به دوره اضافه میشه و چند جلسه رو اونجا قرار میدم

پاسخ
1402/01/25
محمد

با سلام ببخشید اقای محمود زاده عزیز هزینه ساخت پرینتر سه بعدی ک شما اموزش رو میدیدن تقریبا چقدر میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

کامران محمودزاده : سلام آقا محمد عزیز ، در این تاریخ از 3 میلیون اتا 10 میلیون متغیره ، بر اساس نوع قطعات قیمت تفاوت داره . ولی دقت خیلی خوبی دارن . در حال بروز رسانی هستم فیلم های تست دقت و ... پرینتر رو قرار میدم و یک پلتفرم جدیدم ساختم که باید عکس و ... رو اضافه کنم . پرینتری که اموزش داده میشه دقت 50 میکرون داره و قطعه ای که باش ساخته میشه اصلا مشخص نیست ریخته گریه یا کار پرینتره . به زودی فیلم هارو اضافه می کنم

پاسخ
1402/01/24
احمدرضا

درود ارادت جناب محمود زاده و همکاران عزیزتون خداقوت دستتون دردنکنه چقدر آموزش شیرین و جذابی هست، باز قسمت بشه شاگردیتون رو بکنیم در قسمت آمزش طراحی در نرم افزارهای مربوطه، جوری هست که کاربری که هیچ اطلاعی نداره بتونه قطعه ای رو طراحی کنه؟

کامران محمودزاده : سلام استاد بزرگواد . شما تاج سر مایی . اموزش هیچ بخش برنامه نویسی نداره و از فریمورک استفاده شده و تنها بخش تنظیمات و کانفیگه که اونم خیلی ساده هست و به سادگی قابل فهمه .

پاسخ
1402/01/24
محمد

سلام و درود
ممنون که این دوره عالی رو قرار دادید
ممکنه بفرمایید هزینه ساخت یک پرینتر که با این دوره ساخته بشه چقدره؟
یه پرینتر در حد اینی که لینکشو میذارم
***************

کامران محمودزاده : سلام ساخت این نهایتا در این تاریخ تا 10 میلیون هزینه ساختش میشه

پاسخ
1402/01/24
برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
  • مبلغ دوره
    ۱,۹۵۰,۰۰۰ تومان
  • نویسنده :
    کامران محمودزاده
  • تعداد بازدید :
    ۶,۷۳۰ نفر
  • تاریخ آپدیت :
    ۱۴۰۲/۰۳/۱۸
  • حجم دانلود
    ۵ گیگابایت
×
به سبد خرید اضافه شد
×
به سبد خرید اضافه شد