در آموزش پروژه محور آلتیوم دیزاینر 18 که یکی از جلسات دوره طراحی و ساخت PCB توسط نرم افزار altium designer است، با یک تیر دو نشان میزنیم و هم روش کار با آخرین نسخه ی یکی از بهترین برنامه های طراحی PCB یعنی آلتیوم دیزاینر 18 را که نسبت به نسخه های قبلی تغییرات چشمگیری داشته آموزش میدهیم و هم روش طراحی شیلد رله دو کاناله در آلتیوم دیزاینر برای بردهای آردوینو را بیان میکنیم.
توضیحات جلسه طراحی شیلد رله
طراحی PCB در آلتیوم دیزاینر 18 نسبت به نسخه های قبلی بسیار لذت بخش تر و حرفه ای تر شده و سرعت اجرای دستورات در آلتیوم 18 افزایش پیدا کرده و برنامه روان تر شده است. از طرفی دسترسی به تنظیمات و اعمال تغییرات روی آبجکتها و المانها نسبت به قبل ساده تر شده است. در این آموزش همزمان با بیان روش کار با آلتیوم 18، روش طراحی شیلد رله را هم آموزش خواهیم داد.
رله یکی از قطعات بسیار مهم خصوصا در پروژه های مربوط به Smart Home و BMS که بحث کنترل وسایل خانگی مطرح است، می باشد و در خانه های هوشمند KNX،TIS و G4 از قطعات اصلی به حساب می آید. بنابراین روش کار با رله، روش طراحی مدارهای درایور آن و از همه مهمتر بحث ایزولاسیون و عدم ایجاد نویز روی مدارهای دیجیتال، مباحث بسیار مهمی هستند که در این جلسه در کنار آموزش آلتیوم 18 به آنها می پردازیم و نکات مداری مهم مربوط به آنها را آموزش میدهیم. در ادامه مطالب رائه شده در جلسه آموزش پروژه محور آلتیوم دیزاینر 18-شیلد رله را بیان میکنیم.
مطالب جلسه 21 کارگاه آلتیوم
- آموزش طراحی PCB توسط نرم افزار آلتیوم دیزاینر 18
- آموزش طراحی شیلد برای بردهای آردوینو
- آموزش روش طراحی مدارهای درایور برای رله
- بیان روشهای ایزولاسیون رله و عدم ایجاد نویز روی مدارهای دیجیتال
- آموزش رسم لایه ی keep-out برای بردهای مدار چاپی
- بیان روش نامگذاری سریع و اتوماتیک المانها
آموزش پروژه محور آلتیوم دیزاینر 18-شیلد رله
فیلم طراحی شیلد رله دو کاناله در آلتیوم دیزاینر
آموزش آلتیوم دیزاینر یا پروتل