در جلسه ی قبلی دوره آموزش ساخت ربات نویسنده یعنی جلسه اول، قطعات موردنیاز جهت ساخت فریم مکانیکی ربات نقاش خود را معرفی کردیم و روش مونتاژ فریم مکانیکی ربات نویسنده را آموزش دادیم. در این جلسه، ادامه ی مونتاژ فریم مکانیکی ربات نویسنده و نقاش خود را بیان میکنیم و فریم مکانیکی را به صورت کامل مونتاژ و آماده ی استفاده میکنیم.
دستگاه CNC نویسنده در واقع یک ربات طراح یا نقاش است که قادر است به صورت اتوماتیک و بدون دخالت کاربر، طرحها و متنهای مختلف و متنوع را به صورت دقیق، توسط انواع وسیله نوشتاری مانند مداد، خودکار، ماژیک و … روی سطحهای مختلف مانند کاغذ، چوب، پلکسی، وایت برد، cd، dvd و … رسم کند یا بنویسد.
مونتاژ فریم مکانیکی ربات نویسنده و نقاش
در شروع این جلسه که قسمت دوم از فصل یک آموزش ساخت ربات نویسنده می باشد، مونتاژ فریم مکانیکی ربات نویسنده خود را ادامه میدهیم و بخش مکانیکی ربات را کامل میکنیم طوریکه آماده ی نصب برد کنترل شود. در ادامه ی جلسه، توضیحات و نکات لازم و ضروری در خصوص روش مونتاژ و استفاده از قطعات را جهت مونتاژ بهتر و کاربردی تر فریم بیان میکنیم.
برای کامل کردن فریم مکانیکی ربات نقاش، علاوه بر قطعات معرفی شده در جلسه اول، چند قطعه ی دیگر نیز لازم است که در این جلسه آنها را معرفی و توسط آنها ربات نقاش را مونتاژ میکنیم. برای بیس اصلی دستگاه که فریم مکانیکی روی آن سوار میشود، فایلهایی طراحی کرده ایم باید آنها را توسط برش لیزری آماده کرد و سپس فریم مکانیکی را روی آنها سوار کرد.
نمونه ای از کارهای انجام شده با ربات نویسنده و نقاش
رسم طرح خودرو توسط ماژیک
رسم نقشه ایران توسط ربات نقاش
دوره آموزش ساخت ربات نویسنده و نقاش
ثبت نام شروع شد