در جلسه ی 12 کارگاه آموزش آلتیوم دیزاینر ، در مورد routing یا سیمکشی برد صحبت کردیم. در این جلسه آموزش خطایابی یا DRC در آلتیوم دیزاینر را مورد بررسی قرار میدهیم. در نرم افزار altium designer ، ادیتور PCB یک محیط قانون-محور(rules-driven) است که در آن میتوان قوانین متعددی را جهت اطمینان پیدا کردن از یکپارچگی برد تعریف کرد. علاوه بر این، آلتیوم یک ابزار خطایابی قدرتمند دارد که توسط آن میتوان از خطاهایی که در طراحی برد وجود دارند، در کمترین زمان ممکن مطلع شد.
توضیحات جلسه آموزش خطایابی یا DRC در آلتیوم دیزاینر
قوانین طراحی تعریف شده توسط Design Rule Checker یا همان DRC، هم میتوانند بصورت online حین طراحی مانیتور شوند و هم اینکه میتوان در هر زمانی یک تست batch را انجام داد و گزارش خطاها را تولید کرد. در این جلسه شما را به صورت کامل با این حالتهای موجود آشنا میکنیم. خطایابی سه مرحله دارد: 1-مکان یابی خطا، 2-پی بردن به دلیل خطا و 3-رفع خطا.
در این جلسه آموزش انجام پیکره بندی های قبل از اجرای DRC را بیان خواهیم کرد و روش اجرای DRC و خطایابی را آموزش خواهیم داد. پس از انجام DRC و بررسی خطاها و رفع آنها، نوبت به تهیه ی فایلی جهت پرینت گرفتن از طرح میرسد. آموزش کانفیگ و پیکره بندی صفحات و آماده سازی آنها جهت پرینت گرفتن را هم به صورت کامل بیان کرده ایم و فایلهای خروجی مربوط به لایه های Bottom و Top Overlay را ایجاد میکنیم.
از جلسه ی بعد مراحل ساخت برد مدار چاپی را شروع خواهیم کرد. در ادامه مطالب ارائه شده در جلسه آموزش آلتیوم دیزاینر – DRC را بیان میکنیم.
مطالب جلسه آموزش خطایابی طراحی در آلتیوم دیزاینر
- آموزش پیکره بندیها و تنظیمات قبل از اجرای DRC
- اجرای DRC و خطایابی برد طراحی شده
- بررسی خطاهای گزارش شده و جزئیات خطاها
- آموزش رفع خطاها
- پیکره بندی صفحات جهت تولید فایلهای خروجی
- کانفیگ صفحه ی مربوط به لایه ی Bottom جهت پرینت
- کانفیگ صفحه ی مربوط به لایه ی Top Overlay جهت پرینت