در جلسه ی قبلی دوره آموزش آلتیوم دیزاینر، روش ساخت کتابخانه ی مجتمع یا Integrated Library آموزش داده شد و برای یک المان نمونه ، سمبل شماتیک و مدل فوت پرینت را با استخراج اطلاعات دیتاشیت ترسیم کردیم. در این جلسه آموزش ساخت قطعات در نرم افزار آلتیوم دیزاینر را بیان میکنیم و به طراحی و ساخت یک کتابخانه ی مجتمع برای برد آردوینوی اختصاصی خود می پردازیم.
توضیحات جلسه آموزش ساخت قطعات در نرم افزار آلتیوم دیزاینر
این کتابخانه شامل همه ی قطعات و المانهای موردنیاز جهت طراحی برد می باشد. برای ساخت کتابخانه ی هر المانی شامل سمبل شماتیک و مدل فوت پرینت، به یک سری اطلاعات پایه ای نیاز می باشد که این اطلاعات را به صورت کامل معرفی میکنیم. سپس این اطلاعات را استخراج و با استفاده از آنها قطعات برد خود را می سازیم. برای ترسیم سمبل شماتیک و مدل فوت پرینت المانها، از روشهای مختلفی استفاده خواهیم کرد تا فرآیند ترسیم و طراحی سریعتر شود.
در این جلسه از آموزش altium designer ، برد آردوینوی خود را روی کاغذ ترسیم و آن را به صورت کامل تحلیل کرده بودیم. در این جلسه یک ویژگی دیگر یعنی استفاده از باتری پشتیبان یا Back-up را به برد خود اضافه میکنیم. به این صورت که مدار هم بتواند با آداپتور کار کند و در صورتیکه آداپتور به برد متصل نشده بود، مدار از باتری تغذیه کند.
در این جلسه از آلتیوم آموزش دیزاینر ، طراحی و ساخت برخی از قطعات برد که نسبت به دیگر قطعات دارای پیچیدگیهای بیشتری بودند را با استفاده از روشهای مختلفی ارائه داده ایم و طراحی چند المان را بعنوان تمرین برای شما قرار داده ایم و تکمیل کتابخانه را به شما محول کرده ایم. در جلسه ی بعدی از همین کتابخانه برای رسم سند شماتیک برد خود استفاده خواهیم کرد.